....

....

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στη Λάρισα έχασε τον... τροχό του στο δρόμο



Σύμφωνα με πληροφορίες ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λάρισας που κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο στη Λάρισα, ¨έφυγε¨ ο τροχός χωρίς ευτυχώς να πάθει κανένας από τους εργαζόμενος τίποτα. 

Το ασθενοφόρο ευτυχώς δεν διακόμιζε ασθενή. 



Οι υπεύθυνοι μπορούν να συνεχίσουν να φωτογραφίζονται.









12 σχόλια:

  1. Τι πιστεύετε, θα γράψουν τα τοπικά ΜΜΕ τα οποία ακούνε ασύρματο για το γεγονός ή όχι θα περιμένουν πρώτα το οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βγει να μας ενημερώσει ο δεινός κολυμβητής - διασώστης - συνδικαλιστης - τηλεμαιντανος - coca cola που πάει με όλα τι συνεβει και πως και αν οι συνάδελφοι είναι καλά στην υγεία τους...
    Όσον αφορά το συνεργείο επισκευής κάποιος μάστρο Κωτσο θα βρεθεί που να " ψοφα " για δημοσιότητα προσφοράς επισκευής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λες και ήταν περιστατικό ρουτίνας και καθημερινής συνήθειας αντιμετώπισαν οι υπηρεσιακοι και συνδικαλιστικοι παράγοντες του ΕΚΑΒ Λάρισας την αποκόλληση του τροχού από το ασθενοφόρο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι αργά το βράδυ δεν επικοινώνησε κανείς μαζί τους για να ρωτήσει πως είναι και αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ή αν τραυματίστηκαν.
    Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν συνέβη κάτι αντίστοιχο με ασθενοφόρο της Πιερίας κατά την προηγούμενη διοίκηση, όπου τελικά υπήρχε ευθύνη του οδηγού, βούιξε ο τόπος. Τα δε τοπικά συνδικαλιστικά όργανα, αλήθεια πού χάθηκαν αυτοί, δεν προλάβαιναν να δίνουν συνεντεύξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτού του είδους αντίστοιχα γεγονότα συμβαίνουν και μας βοηθούν να θυμηθούμε και να συγκρίνουμε συμπεριφορές και συνδικαλιστικές στάσεις, για τις οποίες προσπαθούν να μας πείσουν χρόνια τώρα, ότι δεν έχουν κομματικές αποχρώσεις και πολιτικές επιρροές, οι δήθεν ανεξάρτητοι!

      Διαγραφή
  5. Εικοσιτέσσερις ώρες περίπου μετα το συμβάν με τον τροχό του ασθενοφόρου και τα πετσομένα τοπικά site της λίστας Πέτσα, δεν κάνουν καμία αναφορά στο γεγονός σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, πριν προλάβουν να φτάσουν τ ασθενοφόρα στο νοσοκομείο παράδοσης των περιστατικών τα έχουν αναρτήσει, αφού υποκλέπτουν το ασυρματικό δίκτυο του ΕΚΑΒ ακούγοντας τις διαβιβάσεις και τα περιστατικά που ειναι σε εξέλιξη.
    Αξίζει εδώ ν αναφερθεί ότι το πλήρωμα σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε το ΑΚ μέσω ασυρμάτου ότι ο τροχός έφυγε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς πως και δεν την δώσατε την είδηση στο ντοκουμέντο και στην αυγή που τους πληροφορείτε τα πάντα ;Ούτε στο tvxs ρε σύντροφοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε φασίστα καλέ μου συνάδελφε αν σου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο τι θα έλεγες;
      Πως θα ήθελες να σου συμπεριφερθει το σωματείο μας ;
      Είναι ψέμματα ότι έφυγε ο τροχός του ασθενοφορου;
      Αν είχε μέσα ασθενή τι θα γινότανε το βράδυ στις ειδήσεις των 9 ; Κακώς δεν δόθηκε δημοσιότητα στο συγκεκριμένο περιστατικό...
      Αλλά και η αντιπολίτευση του σωματείου Θεσσαλίας τον ύπνο τον βαθύ απολαμβάνει από ότι φαίνεται....

      Διαγραφή
    2. ΚΙΝΑΛΟΚΟΥΛΗΣ27 Μαΐ 2022, 8:29:00 μ.μ.

      Τι να κάνει και η αντιπολίτευση του Σωματείου στη Λαρισα, οι οξυδερκείς συνάδελφοι, μια έδρα της έδωσαν.

      Διαγραφή
    3. Όχι "οξυδερκείς".
      "Εκπαιδευμένοι" χρόνια από τους καθεστωτικούς συνδικαλιστές στη Δεξιά ιδεολογία, στα ρουσφέτια (μικρά και μεγάλα), στην λογική της ανάθεσης (να βάλουμε άλλους να λύσουν τα προβλήματά μας), "νοικοκυραίοι αθρώποι" (μακρυά από μπλεξίματα), εκπαιδεύτηκαν να είναι "δεδομένοι και προβλέψιμοι".
      Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα...

      Διαγραφή
  7. Τέτοιες διασυνδέσεις με απευθείας σύνδεση, είδαμε ποιοι έχουν με την φωτιά στο Μάτι, τόσο καλοί επαγγελματίες, το παραδεχόμαστε, δεν είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστόπουλος Ζαφείρης.28 Μαΐ 2022, 1:50:00 μ.μ.

    Τελικά ο τροχός αποκολλήθηκε... έφυγε...... γιατί δεν συμπεριελήφθη στις βραβεύσεις......το φορτίο είναι μεγάλο και δεν αντέχουν οι τροχοί την πληρωμή του λογαριασμου αυτής της πολιτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.