....

....

ΠΟΠ-ΕΚΑΒ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ κ Διοικητή της 1ης ΥΠΕ

22 σχόλια:

  1. Πατρινό καρναβάλι για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ακριβώς σε ενοχλεί, οι νόμοι που ορίζουν την ειδικότητα; οι νόμοι περί δευτερογενών; ταράζεσαι στο άκουσμα επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας; τι σε χαλάει ακριβώς;

      Διαγραφή
  2. Ποια ειδικότητα κατακαημένε, καμία ειδικότητα δεν έχει αναγνωριστεί , πέρα από την άδεια άσκησης επαγγέλματος που έχει καταχωρηθεί.
    Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Άντε τραβάτε να δώσετε καμιά πλακέτα στον Άδωνη που ρωτάς και τι μας χαλάει. Αυτοί που συνέταξαν αυτή τη γλίτσα έχουν τόση σχέση με την επείγουσα προνοσοκομειακή, όση η ανατολή με τη δύση. Εσείς και οι κολαούζοι σας διαλύσατε το Εκαβ. Αποχή στην αποχή, βολέματα, ατέλειωτες διακοπές, διαλύσατε το σύμπαν. Τώρα ζητάτε τα ρέστα από τους ΥΠΕάρχες; Σιγά τους συνομιλητές, ανύπαρκτοι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανες πολλά εξιτήρια σήμερα; πιες λίγο νερό, είσαι ταραγμένος.

      Διαγραφή
    2. Ενώ η ξάπλα και το δούλεμα του κόσμου ευκολάκι. Άντε να σκεφτείτε για καμιά πλακετίτσα.

      Διαγραφή
    3. Αυτο το πραγμα καποιοι καραγκιοζηδες να προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο και τους συναδελφους πως οι δευτερογενεις διακομιδες ειναι δουλεια του ΕΚΑΒ δεν μπορω να το καταλαβω.
      Προτασεις και κοντρα προτασεις για προσληψεις επικουρικου προσωπικου προκειμενου να γινονται τα ραντεβου και οι επανεξετασεις ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ τα οποια αδιαφορουν για το ποιος θα κανει την δουλεια τους.
      Σας ρωταω λοιπον κυριοι: εσεις γιατι τραβατε τοσο ζορι;
      Ειναι δουλεια του ΕΚΑΒ η των ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ τα ραντεβου και τα εξιτηρια ;
      Α και κατι ακομα: εσεις ειστε υπαλληλοι του ΕΚΑΒ η υπαλληλοι των ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ; Αντε γιατι μας ζαλισατε.

      Διαγραφή
    4. Εσυ που γραφεις το σχολιο για την ειδικοτητα αν δουλευεις στο ΕΚΑΒ μαλλον βρεθηκες απο σποντα η ΑΠΟ ΒΥΣΜΑ (αν δηλωνεις πολυ παλιος).
      Ενα ομως ειναι το σιγουρο, θα ηθελες να εισαι υπαλληλος νοσοκομειου.
      Παρε λοιπον και τα υπολοιπα κομματοσκυλα και κανετε αιτησεις μεταταξης για τα νοσοκομεια να κανετε τα εξιτηρια και να μας αδειασετε την γωνια μπας και αφησετε το ΕΚΑΒ να παει μπροστα και να ασχοληθει με τα επειγοντα που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
      Αρκετα πια κομματοσκυλα.

      Διαγραφή
    5. Δεν θα πάμε πουθενά. Θα καθίσουμε στο ΕΚΑΒ να σας βλέπουμε πώς κάνετε επείγουσα προνοσοκομιακ χαχαχα. Εσείς μάλλον θα μας αδειάσετε πρώτοι τη γωνιά.
      Πού είναι η ειδικότητα να τη δούμε κι εμείς όμως. Ακόμα τις ψεματάρες της ποπ Εκαβ πιστεύεις;

      Διαγραφή
    6. Τουλαχιστον αχρηστε αφου καλυπτεσαι απο την σιγουρια της μονιμοτητας βουλωστο εσυ και οι ομοιοι σου και σταματηστε να υποβαθμιζετε την υπηρεσια που σας .πληρωνει.

      Διαγραφή
    7. Έχουμε κάτι στολίδια σαν και του λόγου σου να την αναβαθμίζουν. Κάθε δεύτερη λέξη και βρισιά. Έτσι λειτουργείς και στο ασθενοφόρο αγωνισταρά; Βρίζεις όταν πρέπει να καθίσεις πίσω με τον ασθενή λαμόγιο; Εσύ μας έπρηξες ότι η Κούλειος θατσερική πολιτική, με χάρισμα μέρους των υπηρεσιών υγείας στους ιδιώτες, αφορά μόνο τα νοσοκομεία.Κάτι ανεγκέφαλους σαν εσένα χρησιμοποιεί το σύστημα για να διαλύσει κάθε δημόσια δομή και να τη δώσει βορά στους ιδιώτες. Τι νομίζεις απόφοιτε ΙΕΚ, εσένα σ'έχει ανάγκη ή θα σε λυπηθεί;

      Διαγραφή
    8. Α και κοίτα να μάθεις να βάζεις καμιά φλέβα, γιατί σε βλέπω στο νοσοκομείο να κάνεις εξιτήρια. Αυτοί εδώ δεν αστειεύονται.

      Διαγραφή
    9. Καθεσαι πισω οταν κανεις επειγοντα, κατι που φυσικα δεν συμβαινει με εσενα και τους ομοιους σου γιατι τα χρονια ειναι ταξι κι ως γνωστον οι ταριφες καθονται μπροστα, σωστα;
      Επισης δεν μας απαντησατε δουλεια του ΕΚΑΒ η των ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;

      Διαγραφή
    10. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία νομοθετική ρύθμιση που να λέει ότι είναι δουλειά του Νοσοκομείου. Όλα είναι στον αέρα. Μέσα στο άρπα κόλλα αλαλούμ, όπου γενικοί κουμανταδόροι είναι οι κομματάρχες-συνδικαλιστές, υπό την αόρατη επίβλεψη του αοράτου Προέδρου, κάποια νοσοκομεία κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα πήραν από ένα σαραβαλο από το Εκαβ, προσέλαβαν και 1-2 οδηγούς και προσπαθούν να βολέψουν τα βασικά. Όσοι μπορούν, πληρώνουν και φεύγουν. Οι υπόλοιποι περιμένουν. Στο ΕΚΑΒ αυτή τη στιγμή τρέχει αποχή από τα 2ογενή, πού; Στο Κιλκίς.Ναι μόνο εκεί δεν προσέλαβε το Νοσοκομείο και τα εξιτήρια γίνονται από τους μη εγγεγραμμένους στο σωματείο Θεσσαλονίκης. Τέτοια ξεφτίλα.
      Όχι, δεν υπάρχει κανένας νόμος, αφού οι οδηγοί ήρθαν στο ΕΚΑΒ με Άδωνη και Πλεύρη το 13.
      Ούτε έχει αλλάξει ο κανονισμός του ΕΚΑΒ που λέει ότι δικαιούνται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όσοι λόγω της κατάστασής δεν δύνανται να διακομιστούν με άλλον τρόπο.

      Διαγραφή
    11. Ακου φιλε.
      Καθε μερα μενουν πανελλαδικα 3000 αδιαβιβαστες καρτες στα επειγοντα, λες λοιπον οτι ειναι δουλεια του ΕΚΑΒ η ενασχοληση του με τα ραντεβου η με τα επειγοντα;
      Αστεια πραγματα.
      Πρεπει ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΣ.
      Μην ξεχναμε πως η αποφαση που εβγαλε ο ηλιθιος που τους εφερε στο ΕΚΑΒ ζητουσε απο τους διοικητες των νοσοκομειων να δηλωσουν ποσους χρειαζονται για να κανουν τα εξιτηρια και τις επανεξετασεις πραγμα το οποιο δεν εγινε ποτε και φτασαμε εδω που φτασαμε.
      ΟΔΗΓΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΛΥΣΗ.

      Διαγραφή
    12. Πόσα εξιτήρια και δευτερογενείς διαβιβάζονται ημερησίως. Πόσα ασθενοφόρα είναι η δύναμη σε κάθε βάρδια. Πόσοι κάνουν διακοπές στα νησιά ή μετακινούνται τριγωνικά. Κάνε τις αφαιρέσεις και θα δεις ότι τα εξιτήρια δεν είναι το πρόβλημα. Κάτι άλλο φταίει και λέγεται συνολική υποβάθμιση του ΕΚΑΒ και αλισβερίσι.

      Διαγραφή
    13. Και τι έχεις κάνει για τις αδιαβίβαστες κάρτες μεγάλε;
      Πόσες φορές το έχεις καταγγείλει και πόσες ανακοινώσεις έχετε βγάλει;
      Είναι ντροπή να μην ζητούν άμεσες προσλήψεις και αγορά ασθενοφόρων.
      Σε αφήνουν στην απαξίωση για να σε εξαφανίσουν από προσώπου γης.
      Άρχισε η σιγά σιγά η είσοδος με... γαργάλημα.

      Διαγραφή
    14. Τι κανω για τις αδιαβιβαστες καρτες;
      Μεχρι προτεινος χρονια κι ο κοσμος πηγαινε με καροτσες στα νοσοκομεια ...αν ειχε αγροτικο.
      Τωρα μονο επειγοντα μπας και σωθει και κανενας ανθρωπος.

      Διαγραφή
    15. Άλλο ειναι το πρόβλημα και δεν τους νοιάζει. Και τα χρόνια να φύγουν αδιαβίβαστες κάρτες θα εχει. Η λύση ειναι ενίσχυση με ασθενοφόρα, προσωπικό και χρηματοδότηση. Αυτοί όμως προτιμούν να δίνουν για 15 μέρες εκατό χιλιάδες ευρώ. Πόσα ασθενοφόρα θα είχαν επισκευαστεί με αυτά τα χρηματα;

      Διαγραφή
  3. Η άρνηση έφερε τ' αντίθετα αποτελέσματα παρά τις προειδοποιήσεις για το αποτέλεσμα και τώρα προσπαθούμε να βάλουμε το πλαίσιο σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση απέναντι στα κερδη που προσδοκούν οι εταιρείες.
    Ποιός λέτε να επικρατήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξετσουτσουριάσαμε απ' την επαναστατικότητα και την αγωνιστικότητα!
    Σιγά λεβέντες, θα σας φύγει κανένας πόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συντρόφισσα Όλγα, έχασες τον επαναστατικό σου οίστρο και γράφεις λαπάδες;
    Κάποτε έγραφες πύρινα αναρχοκομμουνιστικά Εξώδικα, μηνύσεις κι Υπομνήματα γεμάτα υποσχέσεις για επαναστατική δράση.
    Τώρα τι έγινε;
    Μέτωπο με τους Νεοφιλελεύθερους;
    Όλα στα συντρόφια του χώρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, να δοθούν στους ιδιώτες. Βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει τις ξινισμένες μούρες και το ύφος εκατό καρδιναλίων των ημιμαθέστατων εκαβιτών που εργάζονται λες και κάνουν αγγαρεία.
    Θα κάνουν το σκατό τους παξιμάδι τα γερόντια, αλλά θα τους πηγαίνει σπίτι κάποιος και κάποια που τιμάει τη δουλειά του γιατί θα τη θεωρεί πολύτιμη. Άντε με όλα τα βύσματα, φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.