....

....

Μια φορά και έναν καιρό στην Κολομβία της Ευρώπης…




Μια φορά και έναν καιρό στην Κολομβία της Ευρώπης…

Στην Κολομβία της Ευρώπης δημοσιογράφοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη επειδή αποκάλυψαν σκάνδαλα που προκάλεσαν σε κάποιους κρύο ιδρώτα.

Στην Κολομβία της Ευρώπης τα ΜΜΕ και οι ιδιοκτήτες τους πληρώθηκαν με χρήματα του λαού για να κάνουν το άσπρο – μαύρο και το μαύρο – άσπρο.

Στην Κολομβία της Ευρώπης δημοσιογράφοι χαρακτηρίζονται τα «φερέφωνα» της κυβέρνησης που ουρλιάζουν για να πείσουν τον κόσμο ότι όλα είναι καλά κι αν δεν είναι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην Κολομβία της Ευρώπης ο εφιάλτης δεν έχει τέλος. Γενικώς, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στη δημοσιογραφία που αναφέρομαι σήμερα με αφορμή την εκδικητική κι άθλια δίωξη του Κώστα Βαξεβάνη.

*** Δεν θ’ αναφερθώ καν στη Δικαιοσύνη και για το αν είναι ανεξάρτητη ή όχι. Θα σας πω μόνο ότι ο Άδωνις είχε γράψει «τιτ τακ, τικ τακ, ετοιμάσου για φυλακή», ενώ τουλάχιστον άλλοι δύο δημοσιογράφοι, πολύ κοντά στην κυβέρνηση, γνώριζαν εδώ και καιρό τι ακριβώς θα συμβεί. Ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε τίποτα άλλο είναι ανεξάρτητο, όλα αποτελούν μέρος του παζλ που λέγεται επιτελικό κράτος.

*** Το μήνυμα είναι ένα απ’ όλο αυτό και παραλήπτες είναι οι λιγοστοί δημοσιογράφοι που έχουν απομείνει. Ή θα είστε μαζί μας ή θα μας βρείτε απέναντι. Σήμερα ο Βαξεβάνης, αύριο κάποιος άλλος για κάτι άλλο. Ή θα παίρνετε χρήματα από τη λίστα Πέτσα και οποιαδήποτε άλλη λίστα βγει στο μέλλον ή θα κάτσετε στο εδώλιο. Εσείς αποφασίζετε.

*** Οι ιδιωτικές κλινικές μπήκαν στη μάχη κατά του κορονοϊού. Όχι δεν έγινε φυσικά επίταξη, όπως θα έπρεπε, απλά θα δώσουν μερικές κλίνες για την αποσυμφόρηση του ΕΣΥ. Από τη μια λες, κάτι είναι κι αυτό, αλλά στη συνέχεια βλέπεις ότι η εγκύκλιος προβλέπει ότι θα έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν οι κλινικάρχες ποιοι θα περάσουν την πόρτα των επιχειρήσεων τους και ποιοι όχι.

*** Μετά τον Δήμο Νέαπολης – Συκεών και Χαλανδρίου, άλλος ένας δήμος κατάφερε να εξασφαλίσει χαμηλή τιμή στα PCR test. Ο λόγος για τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, ο οποίος παρέχει τα τεστ προς 25 ευρώ έκαστο, τιμή αρκετά μακριά από το πλαφόν των 47 ευρώ. Γι’ αυτό άλλωστε τα έχασε και ο Άδωνις όταν τον έβγαλαν σε τηλεοπτική εκπομπή μαζί με τον Σίμο Δανιηλίδη και τον Σίμο Ρούσσο.

*** Βζιιιιιν και οι ανατιμήσεις σε βασικά είδη. Η πραγματικότητα ξέρουμε ότι είναι πολύ χειρότερη.

*** Τα πορίσματα των εκθέσεων πραγματογνωμοσύνης, δηλαδή η βαλλιστική εξέταση και το DNA, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας του 18χρονου, Νίκου Σαμπάνη και των ανηλίκων, ενώ καταρρίπτουν εκείνους των έξι αστυνομικών που κατηγορούνται. Πέσατε από τα σύννεφα;

*** Το άλλο το διαβάσατε; Που συνέλαβαν έναν Γεωργιανό ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του αρχιμαφιόζου, Σόλονικ, το 1997. Τον συνέλαβαν λόγω συνωνυμίας.

*** Κανά στιχάκι σκαρώσατε για την πρωθυπουργάρα μας, όπως ο Χρήστος Δάντης;
«Μας έκλεισες τη μουσική
Μας τρώει το σαράκι
Γι αυτό κ θα στο ξαναπώ
……….»
(Δικό Σας Συνάδελφοι), έγραψε ο αγαπητός καλλιτέχνης.

Η Ντάμα


documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.