....

....

Απίθανο στιγμιότυπο: Χειροκροτούσαν τον Μαργαρίτη Σχοινά στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ εκείνος απουσίαζε [βίντεο]

Θυμηδία στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο προκάλεσε ένα λάθος του προέδρου της Ευρωβουλής, Νταβίντ Σασόλι, όταν προανήγγειλε ομιλία του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, αν και ο τελευταίος απουσίαζε από την αίθουσα.


«Χαιρετίζω τον επίτροπο Σχοινά για την παρουσία του στην αίθουσα της Ολομέλειας. Του δίνω τον λόγο», είπε ο Σασόλι, με τον εμβρόντητο επίτροπο Απασχόλησης της ΕΕ, Νίκολας Σμιτ, που είχε ήδη πάρει θέση στο βήμα, να σπεύδει να διευκρινίσει: «Δεν είμαι ο κ. Σχοινάς. Δεν είμαι ο Σχοινάς, εεε», επισήμανε, ενώ ακούγονταν γέλια στο ακροατήριο, αλλά και χειροκροτήματα.


Κι όταν πήρε τον λόγο, συνέχισε: «Δεν είμαι ο επίτροπος Σχοινάς, ούτε είμαι ο επίτροπος [Εσωτερικής Αγοράς] Μπρετόν»…

The first round of applause I get in the Strasbourg plenary after 15 months... without actually being there. @EP_President is getting used to having us around @NicolasSchmitEU !
Pablo Pérez
@PabloPerezA
"Je ne suis pas Schinas" In all fairness, @EP_President, their surname is quite similar.... @NicolasSchmitEU @MargSchinas #EPlenary
Embedded video

147
4
Share this Tweet


Αλλά και ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν σχολίασε με χιούμορ το συμβάν με ανάρτησή του στο Twitter: «Ο πρώτος γύρος χειροκροτημάτων που δέχομαι στην ολομέλεια του Στρασβούργου μετά από 15 μήνες… χωρίς στην πραγματικότητα να βρεθώ εκεί», έγραψε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.