Για να καταλάβω...

1. Πάνε να φάνε έναν άνθρωπο στην Ζάκυνθο τον Ιούνιο του 2020. Αποτυγχάνουν και τρώνε την γυναίκα του. Ο άνθρωπος καταθέτει και λέει ποιοι θεωρεί ότι πήγαν να τον φάνε. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Τον Μαΐο του 2021 τον τρώνε και αυτόν. Η αστυνομία συλλαμβάνει μόλις εχθές αυτούς που είχε υποδείξει ο άνθρωπος. Μοιαζει σαν να ενεργοποιήθηκε υπό την πίεση της πιεσης που υφίσταται ο Χρυσοχοίδης. Η λίστα Πέτσα το εμφανίζει ως τεράστια αστυνομική επιτυχία.

2. Στους συλληφθέντες υπάρχει και ένας αστυνομικος. Που υπηρέτησε στην Ασφάλεια του νησιού και ο οπόιος φέρεται μπλεγμενος μέχρι τον λαιμό με όλα αυτά που έπρεπε να καταδιώκει. Ενταξει, πέφτω από τα συννεφα. Η υπηρεσία του όμως τόσα χρόνια πώς δεν έπεσε από τα σύννεφα;

 

3. Γίνεται αναφορά σε «έναν συνοδό ασφαλείας επιχειρηματία που εξασφάλισε το σκάφος για την μεταφορά και την απομάκρυνση του δράστη της δολοφονίας» πράγμα που σημαίνει ότι ο επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του σκάφους είναι ντεφάκτο υπεράνω υποψίας. Οκ. Όλοι είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου αλλά τα βιαστικά συμπεράσματα χτυπάνε να το ξέρετε.

leibadaarh
Βαγγέλης Θεοδώρου
«Δεν τα πάμε καλά με τις λίστες. Έχουμε εσάς»
ΠΕΣ ΟΧΙ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

4. Τα σάιτ μιλάνε για «την αστυνομία που ξέμπλεξε το κουβάρι» και όχι για την αστυνομία που καθόταν τοσον καιρό με σταυρωμένα τα χέρια.

Μόνο εμένα μου φαίνονται καπως όλα αυτά;

Από το Facebook

tvxs.gr