....

....

Η Τζάκρη, οι "αριστεροί" του ΣΥΡΙΖΑ και η ανύπαρκτη συντροφικότητα


Έδωσε η Θεοδώρα Τζάκρη συνέντευξη στον Τ. Χατζή και μιλώντας για τα Ελληνοτουρκικά -αγρίως προβοκαριζόμενη από τον γνωστό ¨δημοσιογράφο" - χαρακτήρισε ειρωνικά  "άπατρι" και διεθνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το γεγονός αυτό σκανδάλισε  την "αριστερή" πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν μπορεί ένας αριστερός να χαρακτηρίζει  έτσι τους αντιπάλους του - που σημειωτέον πριν από δυο χρόνια παραλίγο να κάψουν το σπίτι της Τζάκρη για εθνική προδοσία - και με μια σειρά παρεμβάσεων στα πιο γαλάζια ΜΜΕ εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το ατόπημα της βουλευτού Πέλλας.

 Πρώτος και καλύτερος ο Νίκος Φίλης, που κυριολεκτικά τσακίστηκε για να βγει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6  για να κατακεραυνώσει την σύντροφό του βουλευτή.

Την σκυτάλη από τον Φίλη πήραν άλλοι εξέχοντες αριστεροί, όπως ο  Μπίστης,  η Καββαδία και ο Λάμπρου που βρήκαν την ευκαιρία να υπενθυμίσουν τις μεγάλες αξίες της Αριστεράς που οδήγησαν τον ΣΥΡΙΖΑ από το 3% στο 37% και στην κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστεράς.

 Μάλιστα ο γνωστός δικαιωματιστής Λάμπρου, δοθείσης ευκαιρίας, τα έβαλε  και με το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ που θέλει να αλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να αλλοιώσει τον αριστερό του χαρακτήρα, ξεχνώντας ότι οσάκις παρεμβαίνει πολιτικά, το κόμμα του χάνει και μερικά ποσοστά ψηφοφόρων.

Δεν θα αναφερθούμε στην παρέμβαση του Παπαδημούλη, που ενοχλήθηκε και αυτός από τους χαρακτηρισμούς της Τζάκρη, γιατί την θεωρούμε σαν ένα φυσιολογικό διάλειμμα από τον κόσμο του real estate που φαίνεται ότι τον κούρασε και βρήκε ευκαιρία να ξεδώσει.

Όλα αυτά τα εξόχως τραγελαφικά συμβαίνουν σε μια εποχή, που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα αξιοπιστίας και το ηγετικό προφίλ του Μητσοτάκη ξεθωριάζει με ταχύτητα και είναι φιλί ζωής στη νεοδημοκρατική κυβέρνηση.

Αλλά υπάρχει και μια άλλη σοβαρή πτυχή σε αυτή την απρόσμενη(;) διένεξη.

Και αυτή η πτυχή αφορά την έλλειψη στοιχειώδους συντροφικότητας που χαρακτηρίζει τον οργανισμό του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Γιατί για όσους άκουσαν την συνέντευξη το σημαντικό πρόβλημα δεν ήταν οι χαρακτηρισμοί της Τζάκρη αλλά αυτό που υπέστη η βουλευτής κατά την διάρκεια της συνέντευξής της, όταν από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό υφίστατο  ένα απαράδεκτο μπούλινγκ από τον δημοσιογράφο Τ. Χατζή, που με ειρωνείες και συνεχείς διακοπές, καταπατώντας κάθε κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, προσπαθούσε να εκνευρίσει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί όλοι αυτοί να συμπαρασταθούν στην Τζάκρη, ως ελάχιστο δείγμα συντροφικότητας, έρχονται σήμερα και ζητούν τον αποκεφαλισμό της, αφήνοντας άναυδη την πλειοψηφία του κόσμου που προσβλέπει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό όλα όσα συμβαίνουν στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.


apokaukos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.