....

....

Κυβερνητικός ξεπεσμός: Φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ο Πέτσας του κατοίκους της Καρδίτσας

Αφού πρώτα εγκατέλειψαν τους κατοίκους της Καρδίτσας, τώρα τους λοιδορούν. Ο λόγος για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που χλευάζει τους απελπισμένους κατοίκους της Καρδίτσας οι οποίοι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα μέτρα - «ασπιρίνες» της κυβέρνησής τους.


Ο  κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με αλαζονικό ύφος απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις έντονες αποδοκιμασίες των πολιτών της Καρδίτσας  στο πρόσωπο του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψη του στην πόλη ανέφερε: «Δεν ανεχόμαστε να βάζετε τα φερέφωνά σας να χρησιμοποιούν τους αρνητές μάσκας για να κάνουν τους αγανακτισμένους πολίτες», αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα.

Οι αναφορές του υπουργού προκάλεσαν την αντίδραση του Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση ο οποίος σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός άργησε τέσσερις μέρες να πάει στην Καρδίτσα αν και βρισκόταν στην Αθήνα και όχι σε σύνοδο κορυφής. «Ο Τσίπρας έκανε 4,5 χρόνια να πάει στην Καρδίτσα και όχι τέσσερις μέρες. Θα κριθούμε από το πόσο γρήγορα θα ανακουφίσουμε τους πληγέντες», απάντησε ο κ. Πέτσας.

Ki όμως δεν είναι δεν είναι πλάκα από νούμερο επιθεώρησης... η δήλωση αυτή του Κυβερνητικού εκπροσώπου, για  τις εύλογες αντιδράσεις των πολιτών που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται και τις ζωές τους να κινδυνεύουν από την κυβερνητική ανεπάρκεια, τις χλεύασε, υπονοώντας ότι δεν πρόκειται για… γνήσιες αγωνίες των πολιτών, αλλά πρόκειται για  ''μπαχαλάκηδες'' που προσπαθούν να στήσουν επεισόδια με γνωστούς στις τοπικές κοινωνίες

Για αυτό λοιπόν το επιτελικό κράτος έσπευσε γρήγορα  να βάλει δυνάμεις των ΟΠΚΕ να τους σπρώχνουν, μην τυχόν και ακουστεί στα πλάνα των ΜΜΕ που τα έχει ταϊσει ο Στέλιος Πέτσας; Δυστυχώς για τον κ. Πέτσα και τον κ.  Μητσοτάκη, τα βίντεο κυκλοφόρησαν ήδη.

 

Το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. βουλιάζει κάθε μέρα. Τα επικοινωνιακά σόου που στήνει με αστυνομική συνδρομή δεν θα τον σώσουν. Όπως και για τις φωνές αντίδρασης... που χλεύασε ο Στέλιος Πέτσας, είναι αυτές οι φωνές που τελικά θα πνίξουν τον ίδιο και τον Μωυσή πρωθυπουργό για τα μέτρα - «ασπιρίνες» της κυβέρνησής τους

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.