....

....

Η κυβέρνηση των «αρίστων» τα έκανε μπάχαλο ακόμα και στα... γραμματόσημα





Ενάμιση χρόνο τώρα ψάχνουμε να βρούμε σε ποιο τομέα η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν τα έχει κάνει μπάχαλο, αφού ακόμα και στα πιο απλά ζητήματα, το ένας λάθος διαδέχεται το άλλο. 

Δεν είναι λοιπόν, μόνο το κρίσιμο ζήτημα της πανδημίας που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί με τα νοσοκομεία να έχουν φτάσει στα όριά τους από τον Σεπτέμβριο μήνα, δεν είναι μόνο το φιάσκο με τις μάσκες για τα παιδιά, ούτε το μπάχαλο στα ελληνοτουρκικά. Είναι και άλλα πολλά που βγαίνουν καθημερινά στην επιφάνεια και δείχνουν την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί από το πιο μεγάλο μέχρι και το μικρό πρόβλημα, ακόμα και στην έκδοση ενός σωστού γραμματοσήμου.

Τα ΕΛΤΑ κυκλοφόρησαν χθες Τρίτη στην Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων-Φεγιέ «2.500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών» ένα γραμματόσημο για τις Θερμοπύλες το οποίο είχε... ορθογραφικό λάθος στο επίγραμμα. Αντί να αναγράφει ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ έγραφε ΠΕΙΘΩΜΕΝΟΙ. Πριν καλά καλά κυκλοφορήσουν λοιπόν, τα απέσυραν άρον άρον. Το πάθημα του «σκοιλ ελικικου» φαίνεται πως δεν έγινε μάθημα για την κυβέρνηση η οποία αποδεικνύεται τελικά ανεπίδεκτης μαθήσεως.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.