....

....

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΙ

 ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ

Στις 22/9/2020 πραγματοποιήθηκε το αναβληθέν τακτικό Δ.Σ. Οι προτάσεις και για τα αιτήματα που είχαμε υποβάλλει με παρουσία του νομικού συμβούλου, είχαν την ίδια κατάληξη. Πήγαν στα σκουπίδια.

Το ότι η Αθήνα βρίσκεται στα πρόθυρα του λοκντάουν δεν τους απασχολεί.

«Τσάτρα πάτρα» να τα χωρέσουμε όλα πριν, ώστε να μην ανατραπούν ισορροπίες με τις εξελιξεις που διαφαίνονται.

Η παρουσία του νομικού συμβούλου, κρίθηκε ως μη απαραίτητη και την νομική του γνώση την ανέλαβαν επάξια το γνωστό δίδυμο με τα δημοκρατικά τους ιδεώδη. 

Πονάνε για τα προβλήματα των εργαζομένων, συμφωνούνε σε όλα αυτά, έχουν κάνει, λέει, και συμφωνίες για να προσπαθήσουν την υλοποίηση τους αλλά μετά τις εκλογές.

Τώρα περιορίζονται στην διαχείριση της επικαιρότητας με λόγια ψυχοπονιάρικα.  

Να προσέχετε με τον κορονοιο, να παίρνετε μέτρα προφύλαξης, βρισκόμαστε σε πόλεμο και πρέπει να αντέξουμε, από τη μία και από την άλλη, προχωρούμε κανονικά στη διαδικασία των εκλογών.

Το καταστατικό δεν προβλέπει(!!!), εγγραφές, αποκέντρωση της κάλπης για διευκόλυνση των μελών του ή άλλες προτεινόμενες πράξεις που θα αντιμετώπιζαν την διασπορά της νόσου.

Αλήθεια δεν σας προβληματίζουν  τα μέτρα που ανακοινώνονται;

Είναι ενωτική η σκέψη που ευνοεί την χαμηλή συμμετοχή, μια εκλογική διαδικασία όπου θα συμμετέχουν μόνο οι παροικούντες του μεγάρου άντε και κανένας συγγενής; Δηλαδή μεταξύ μας;

Να σας προτείνουμε να το κάνετε και ποιο εύκολο; Μοιραστείτε τις έδρες από τώρα!!! Είναι πιο τίμιο αφού τα έχετε συμφωνήσει για μετά την επίλυση αυτών των δίκαιων αιτημάτων  που υποβάλαμε και κάντε τις ενέργειες που προβλέπονται από το καταστατικό μετά την μοιρασιά.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ με τις νεοφιλελεύθερες ελαστικές συμβάσεις και πολιτικές που μας έχουν επιβάλλει, μην το επιτρέψετε άλλο.

Βοηθήστε τους συναδέλφους με τις διαφορετικές ανελαστικές σχέσεις εργασίας να κάνουν αίτηση εγγραφής στο Σωματείο. Δεν υπάρχει κανένα κώλυμα.

Σε όλους τους εργασιακούς χώρους τους έχουν εγγράψει. Μην αφήνετε τον χρόνο να κυλάει με την υπόσχεση που σας έδωσαν την ημέρα που ήρθατε για δουλειά δια στόματος Προέδρου Σωματείου, ότι δεν μπορείτε να γίνετε μέλη μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να μείνετε στην δουλειά.

Εκείνη την ημέρα, αλλά και όλο τον προηγούμενο καιρό, καμία αντίδραση στα νεοφιλελεύθερα σχέδια, επικουρικοί αντί για μόνιμους, δεν έκαναν. Μια συγνώμη ή μια υπόσχεση για ανατροπή αυτής της κατάστασης ούτε λόγος. Θα απευθυνόταν μάλλον σε πελάτες και όχι σε εργαζόμενους.

Σας καλούμε να κάνετε λοιπόν την αίτηση εγγραφής σας και αν δεν σας απαντήσουν η αίτηση σας θα εξεταστεί στις συνελεύσεις που θα υπάρξουν. Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτερο όργανο κάθε Σωματείου.

Συνάδελφοι σταματήστε τους. Είναι ντροπή μας να επιτρέπουμε τέτοια παιχνίδια να γίνονται σε έναν ιστορικό Σωματείο με βαριά ιστορία.

Τον αγώνα εναντίον της πανδημίας που δίνουμε με τον καλύτερο εαυτό μας και τις λιγοστές δυνάμεις για εμάς, τις οικογένειες μας και τους πολίτες αυτής της χώρας, τον αμαυρώνουν με πρακτικές αντιδημοκρατικές, διασπαστικές, αντικαταστατικές και αντίθετες προς τις οδηγίες για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.