....

....

ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΕΝ ΠΛΩ



Εν μέσω πανδημίας αντικαταστάθηκε με απόφαση του Προέδρου κ. Νικολάου Παπαευσταθίου, ο κ. Κιουλπαλής Ανέστης από τα καθήκοντα του δ/ντή παραρτήματος. 

Ο κορυφαίος και μάχιμος ιατρός (δ/ντής της ΜΕΘ Βενιζέλειου) κρίθηκε ότι μπορούσε να αντικατασταθεί μεσούσης της μάχης, έτσι ώστε να δοθεί το μήνυμα που πρέπει εν όψει εκλογών.
 
Αυτό είναι το πλεονέκτημα της άγνοιας κινδύνου που έχει ένας άσχετος στην διοίκηση μιας κρίσιμης υγειονομικής υπηρεσίας.

 Άν είσαι αγρονόμος τοπογράφος, δεν ιδρώνεις για τις συνέπειες των ενεργειών σου αλλά ζεις ευτυχής στην αυλή των ονείρων της ΔΑΚΕ.

Προφανώς η έξοδος, χωρίς πολλά -πολλά, αποτελεί τίτλο τιμής για τον κ Κιούλπαλη αλλά  μεγάλη υποβάθμιση για το ΕΚΑΒ στην Κρήτη.

Να τον χαίρονται κι όσοι διατήρησαν επί ΣΥΡΙΖΑ τον Παπαευσταθίου, λόγω της προθυμίας και της υπακοής του, και ας τρίζανε τα κόκκαλα του Βουρβαχάκη.

Ελπίζω να μην τσιγκουνευτεί τώρα  και ο κ Κιτσόπουλος από μια νέα θερμή συγχαρητήριο επιστολή για την αφιέρωση του Μαέστρου στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Οργανισμού που είναι σπίτι όλων μας...

Και εις ανώτερα αξιότιμε Πρόεδρε του SUPER EKAB!




25 σχόλια:

  1. Τι λέτε βρε παιδιά...στην Τρίπολη υπάρχει ο μοναδικός, ανεπανάληπτος, αεικίνητος και ισόβιος διευθυντής με όλες τις κυβερνήσεις. Τώρα τελευταία τον θέλουν και οι νέοι υπεύθυνοι τομέων. Ρεκόρ Γκίνες σε όλα είναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιό το έργο ακριβώς του απερχόμενου διευθυντή ; Εν μέσω πανδημίας ήταν στο Εκαβ ή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάτε βρε παιδιά!
    Τι να τους κάνει τους Κιούλπαλήδες ο ατσαλάκωτος;
    Έχει τον καπτανΓιώργη με τα τσιράκια του ("αριστερά" και προοδευτικοπαραταξιακά), έχει τους Χρήστους, το θούλη, το ανέστη και τ' άλλα παιδιά, έχει τόσο κόσμο μαζί του!
    Τι να τους κάνει τους Δ/ντάδες και τις Δ/ντριες!
    Λίγο πότισμα μόνο μην του ξεραθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει... χυθεί ακόμα, ούτε ένα συνδικαλιστικό δάκρυ, όπως στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις άλλων διευθυντών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσοι δεν εργάζονται στο ΕΚΑΒ Κρήτης είναι φρόνηνο να μην εκφράζονται! "Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο μουσαφίρης...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να θυμάσαι ότι το ΕΚΑΒ έχει πολλούς νοικοκύρηδες....

      Διαγραφή
  6. Όπως δημοκρατικά εκφράζονταν άλλοι για άλλους σε άλλα παραρτήματα χωρίς να γνωρίζουν, άρα όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν τις απόψεις τους, ή μήπως όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά η ελευθερία του λόγου είναι συνταγματικά κατοχειρομενο δικαίωμα ! Αλλά να ξέρουμε και τι λεμε. Αλλά θα μιλήσω και ως ιστιοπλόος που είμαι... καπετάνιος μπορείς να είσαι σε ένα καράβι κάθε φορά (ΟΧΙ και σε ΜΕΘ Βενιζελείου και σε ΕΚΑΒ Κρήτης) Αλλιώς ένα από τα δύο καράβια θα "μπατάρει"!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχαχά!
      Εδώ ο άλλος που είναι Παραρτηματάρχης από τα Κερδύλια και τις Μουριές μέχρι τις Καστανιές και το Ορμένιο και ταυτόχρονα Δ/ντής στη ΜΕΘ στις Σέρρες, δεν μας πειράζει;

      Διαγραφή
    3. Εεεεε κι εσύ, αυτός είναι μέλος του Επιτελικού Κράτους και φίλος συνδικαλιστών!

      Διαγραφή
    4. Καί μετά ξυπνήσατε,ο εν λόγω καμία σχέση δεν έχει ή είχε με τη ΜΕΘ ΣΕΡΡΩΝ, καί από τη μέρα πού ανέλαβε καμία σχέση με το Νοσοκομείο.... Πρίν μιλήσετε σκεφτητε πρώτα.... αλλά όσα δε φτάνει ή αλεπού τά κάνει κρεμμασταρια

      Διαγραφή
    5. Ο..εν λόγω έχει αποκλειστικά καθήκοντα στο εκαβ Καβάλας. και επειδή είδαν ότι εκεί τα πήγε πολύ καλά (αφού εκεί άλλοι είναι οι μόνιμοι διοικητές)με λίγα λόγια δεν χρειάζεται να κάνει διοίκηση, τώρα ανέλαβε και την Θράκη με εξίσου καλά αποτελέσματα. έναν τέτοιο χρειάζεται η Κρήτη..

      Διαγραφή
    6. Ο εν λόγω παραρτηματαρχης Σερρών και μέχρι Ορμενίου σύμφωνα με τον ρουφιάνου το facebook είναι μέλος της μόδας υγείας Σερρών και εργάζεται στο νοσοκομείο Σερρών.Αυτο τι σημαίνει; Ότι και αυτός όπως και 100%ολων των διευθυντών είναι κοματοσκυλα του κερατά. και ρωτώ αν αλλάξει η κυβέρνηση και έρθει λέμε το ΚΚΕ τι θα γίνει θα είναι επιτρεπτό από τα σωματεία;

      Διαγραφή
  7. Προφανώς όλοι μας γνωρίζουμε πώς οι θέσεις αυτές, απηχούν και πολιτικής χροιάς ζητήματα, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε τους λόγους και το παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι εσείς μπορείτε να μιλήσετε στις εκλογές που ειναι μυστική ψήφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί θα θέλανε να είναι κρυφό το τι συμβαίνει!
      Το τι συμβαίνει όμως είναι φανερό (ευτυχώς)!
      Και το ξεβράκωμα δημόσιο!

      Διαγραφή
  9. Για ελάτε κάτω στην Κρήτη ρε ζωντανά να δείτε πως ήταν τα πράματα με τον διευθυντή που δεν πατούσε ποτέ και έκαναν τα κουμάντα τα μαντρόσκυλα του-είχαμε γίνει ρεζίλια με τις αλληλομηνύσεις,τις αναφορές και τις εδέ που άλλες προχωρούσαν και άλλες τις κρύβαμε γιατί δεν μας σύμφερε.Που διοικούσε αυτός ο διευθυντής ; Σας επείραξε που έχασαν τα μεγαλεία και τις μαγκιές οι κολλητοί του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για αυτό αυτή η υπηρεσία δεν πρόκειται ποτέ να μεταρρυθμιστεί,γιατί όλοι κοιτάτε μόνο μπροστά στα πόδια σας,να περνάτε εσείς καλά και ο τομέας σας, και ας καεί η αλλη Ελλάδα,σαςαεανε ο γιατρός να είναι από το έκαβ μόνο να είναι του χεριού σας.ετσι και εσείς πάντα μεταφορείς θα είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δλδ συνάδελφοι θέλουμε σε όλο το ΕΚΑΒ να έχουμε διευθυντές τύπου Μπουτλη να λέει σε όλους και σε όλα ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως θέλουμε διευθυντές που ξέρουν το επείγον+διοίκηση; ή έστω διοίκηση; αυτοί που έρχονται είναι πολιτικά βαλμένοι και μετά βγαλμένοι, τουρίστες συνήθως, άπειροι σε θέματα διοίκησης και κυρίως προσωρινοί-άρα γιατι να σκάσουν κιόλας; μετά ελέγχονται από τα κόμματα ή τα σωματεία και πάει λέγοντας. Σωτηρία δεν υπάρχει αν δεν αλλάξουν αυτά. Η συζήτηση περί του ενός ή του άλλου διευθυντή είναι περιτή.

      Διαγραφή
    2. Όοοοοοχι, δε θέλουμε διμούτσουνες οχίτσες!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Βρίσκεις έναν πετυχημένο γιατρό με εμπειρία στην δημόσια διοίκηση, ανοικτό σε μεταρρυθμίσεις και στην νέα τεχνολογία,να μην μπορούν τα πληρώματα να τον κρατούν όμηρο,φτιάχνει τον σχεδιασμό του χάρτη υγείας του παραρτήματος του, παράλληλαφροντίζει και για την στελέχωση με ανθρώπινο δυναμικό,και όλα αυτά τα θέτει στην ηγεσία του έκαβ,παρουσία των ντόπιων αρχών και πολιτευτών.ετσι είναι ενήμεροι όλοι για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του.δεν αποφασίζουν αυτοί που θα γίνει τομέας,ούτε που βολεύει τα πληρώματα.αν γνωρίζεται κάποιον διευθυντή να το έχει κάνει, να μας πείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γουστάρω αγρονόμο- τοπογράφο, στελεχάρα Αβραμοπούλου/Κουρουπλή/Πολάκη (μάτια , φρύδια, μίξες κλπ)/Κοντοζαμάνη/ εν αναγκη δε και Ερντογάν.
    Επίσης θέλω αναγνωριση, κύρος, αναβάθμιση και την Μόνικα Μπελλούτσι να μου κάνει ποδόλουτρο μετά την βάρδια

    ΜΑΥΡΟΣ Γεωργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και για να το κάνουμε και λίγο πικάντικο....βγάλτε πόσες μέρες εκτός έδρας από τις 120 δικαιουμενες ετησίως έχουν κάνει όλοι οι διευθυντές και οι διοικήσεις τα τελευταία χρόνια
    Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πόσα έχουν κάνει!!!! και για τους ειδικούς....να αφαιρεθούν και οι εφημερίες. Δηλαδή....8 εφημερίες ανά μήνα....και 14 εκτός κάθε μήνα....και τα ρεπό,και έτσι έχετε εικόνα της ανάπτυξης ανά παράρτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εν λόγω από ότι ξέρω δεν πήρε αμοιβή από το ΕΚΑΒ Ηρακλείου

      Διαγραφή

Από το Blogger.