....

....

Παπάς της Οξυάς: Ο Χαρδαλιάς ασπάστηκε το χέρι μου και «μπράβο» του


Πώς περιγράφει ο ιερέας τις δραματικές ώρες από τη μανία του «Ιανού», αλλά και την επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων με ελικόπτερα

Ο πατέρας Κωνσταντίνος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε τις δραματικές ώρες από τη μανία του «Ιανού», αλλά και την επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων με ελικόπτερα. Ο ιερέας απεγκλωβίστηκε με ελικόπτερο την Τρίτη μαζί με την κόρη του, η οποία είναι έγκυος, από το χωριό Οξυά.

Σύμφωνα με τον πατέρα Κωνσταντίνο «ήταν ένα πρωτοφανές φαινόμενο, ζήσαμε στιγμές δύσκολες και το ποτάμι βούιζε όλη νύχτα». «Όλα τα άτομα που μεταφερθήκαμε σήμερα με το ελικόπτερο, μέναμε μέσα στο μοναστήρι. Εκεί δεν κινδύνευε η ζωή μας, δεν έγινε καμία κατολίσθηση», ανέφερε.

Όσον αφορά στην κίνηση του κ. Χαρδαλιά σχολίασε: «Ο κ. Χαρδαλιάς ήταν στο δεύτερο ελικόπτερο και όταν ήρθε, χαιρέτησε, ήρθε σε εμένα, ασπάστηκε το χέρι μου και θέλω να τον συγχαρώ για τη στάση του». Αν και ο κ. Χαρδαλιάς λέει ότι έσκυψε για να δηλώσει τα σέβη του, ο ιερέας αναφέρει ότι εκείνη τη στιγμή «ό,τι και να έκανε καλώς έκανε και συγχαρητήρια του».

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο ιερέας:


ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.