....

....

Επικό σχόλιο Ηλιόπουλου στη ΝΔ: Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Σας παραχωρούμε … εισηγητή για να κυρωθούν οι συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία! “

 


Με ομολογουμένως έυστοχο “λεπτό” αλλά ταυτόχρονα ειρωνικό πολιτικό χιούμορ, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος τις πληροφορίες ότι η Νέα Δημοκρατία δεν βρίσκει εισηγητή ενόψει της συζήτησης στη Βουλή των μνημονίων κατανόησης με τη Βόρεια Μακεδονία.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Ηλιόπουλος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, με αίσθημα ευθύνης, δηλώνει έτοιμος να παραχωρήσει εισηγητή στη ΝΔ, έτσι ώστε να σταματήσει η απαξίωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, να δώσει ακόμα μία μάχη ο κ. Μητσοτάκης υπέρ της Βόρειας Μακεδονίας και να κυρωθούν οι διμερείς συμφωνίες με τη γειτονική μας χώρα. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Νάσος Ηλιόπουλος
πριν από μία ώρα περίπου

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με αίσθημα ευθύνης, δηλώνει έτοιμος να παραχωρήσει εισηγητή στη ΝΔ, έτσι ώστε να σταματήσει η απαξίωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, να δώσει ακόμα μία μάχη ο κ. Μητσοτάκης υπέρ της Βόρειας Μακεδονίας και να κυρωθούν οι διμερείς συμφωνίες με τη γειτονική μας χώρα. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

352
7
101

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.