....

....

“Άρχισε η κατηφόρα”! Λάβρος ο Πολάκης για την κυβερνητική ανεπάρκεια: Εσείς που θα εκκενώνατε το Μάτι σε μισή ώρα, ανακαλύψατε τώρα μετά τη Χαλκιδική, την Εύβοια, τα Ιόνια, την Καρδίτσα την κλιματική αλλαγή




Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την κυβερνητική διαχείριση μετά το καταστροφικό πέρασμα της καταιγιδας Ιανός, με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καρδίτσα και τις αντιδράσεις των κατοίκων που προβλήθηκαν ελάχιστα από τα ΜΜΕ και σύμφωνα με την αλαζονική δήλωση του Στέλιου Πέτσα οφειλόταν σε “φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ” και “αρνητές μάσκας” εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτησή του ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας υπενθύμισε ότι στην “θεομηνία Ωκεανίς που έπληξε την Κρήτη το Φλεβάρη του 2019 την επόμενη μερα ήταν η γέφυρα του στρατού κάτω και άρχισε να στήνεται και αποκλεισμένο χωριό τη δεύτερη μερα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ”.

“Εσείς που θα εκκενώνατε το Μάτι σε μισή ώρα (κατά τον ανεκδιήγητο καθηγητή Συνολακη) ανακαλύψατε τώρα μετά τη Χαλκιδική ,την Εύβοια, τα Ιονία την Καρδίτσα την κλιματική αλλαγή”  ανέφερε ακόμα ο Παύλος Πολάκης ενώ για τους “εξαφανισμένους” (και από τα μέσα ενημέρωσης) αυτοδιοικητικούς των περιοχών που επλήγησαν περισσότερο από τον Ιανό έγραψε ότι “το όνομα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας είναι Αγοραστος και των Ιονιων Κρατσα για όσους μάθανε από τα ΜΜΕ μόνο τη Δούρου”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Άρχισε η κατηφόρα…… Όλα εδώ θα ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ από τον λαό που τον κοροϊδέψατε ΑΙΣΧΡΑ για να πάρετε την κυβέρνηση και να αρχίσετε το ΦΑΓΟΠΟΤΙ!!!

Εμείς στη θεομηνία ΩΚΕΑΝΙΣ που έπληξε την Κρήτη το Φλεβάρη του 2019,την επόμενη μερα ήταν η γέφυρα του στρατού κάτω και άρχισε να στήνεται και αποκλεισμένο χωριό τη δεύτερη μερα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.

Εσείς που θα εκκενώνατε το Μάτι σε μισή ώρα (κατά τον ανεκδιήγητο καθηγητή Συνολακη) ανακαλύψατε τώρα μετά τη Χαλκιδική ,την Εύβοια,τα Ιονία την Καρδίτσα την κλιματική αλλαγή .

Το όνομα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας είναι Αγοραστος και των Ιονιων Κρατσα για όσους μάθανε από τα ΜΜΕ μόνο τη Δούρου (α και στην Εύβοια ήταν μέχρι πρότινος ο Μπακογιάννης που τώρα έφτιαξε το «μεγάλο περίδρομο» με τους φοίνικες σε τσίγκους στην Αθηνα)

και το βίντεο που μοιράστηκε:

 

thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.