....

....

Κέλλας: «Δεν μας φοβίζει ο Ερντογάν-Πάλι με χρόνια με καιρούς…»



«Η 10η Ιουλίου 2020 είναι μία σκοτεινή μέρα, τόσο για την παγκόσμια κληρονομιά, όσο και για την Τουρκία. Ο πολιτισμός και οι πανανθρώπινες αξίες απειλούνται και διώκονται επί τουρκικού εδάφους από ακραία και φονταμενταλιστικά στοιχεία, τα οποία ονειρεύονται να μετατρέψουν τη γειτονική χώρα σε ολοκληρωτικό καθεστώς, επιδιώκοντας την ανάληψη ηγετικού ρόλου στον ισλαμικό κόσμο και την πόλωση με τον Χριστιανισμό και τη Δύση.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, σε σχέση με την απόφαση μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τέμενος, προσθέτοντας: 

«Δεν μας φοβίζουν ούτε ο κ. Ερντογάν, ούτε οι οπαδοί του που έσπευσαν να πανηγυρίσουν έξω από την Αγία Σοφία στο άκουσμα μιας είδησης, η οποία μας γυρίζει πίσω περίπου έναν αιώνα, προτού δηλαδή ο Μουσταφά Κεμάλ τη μετατρέψει σε μουσείο.

Από την άλωση της Κωνσταντινούπολης και για 480 χρόνια το ιερό αυτό σύμβολο της Ορθοδοξίας, ο περίλαμπρος Ναός μας, χρησιμοποιήθηκε από τους κατακτητές ως τζαμί, αλλά άντεξε, όπως άντεξε και το Γένος μας και απελευθερώθηκε από τον τουρκικό ζυγό.

Όλους αυτούς τους αιώνες, η Κυρία των Αγγέλων, η Παναγία μας, η Υπεραγία Θεοτόκος, στέκει στην κορυφή της Αγίας Σοφίας και την προστατεύει πάντα και για πάντα, όπως προστατεύει την Ελλάδα και τους απανταχού χριστιανούς! Με πίστη και εθνική αυτοπεποίθηση θα αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση! 

Ενώνω τη φωνή μου με όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, από άκρου εις άκρον της χώρας και σε όλο τον κόσμο, που αυτή τη στιγμή σκέπτονται, σιγοψιθυρίζουν και επαναλαμβάνουν δυνατά: Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά Σου θα ’ναι!».

onlarissa.gr

3 σχόλια:

  1. Αφού το λέει ο Κέλλας, έτσι θα είναι!
    Πέστε για ύπνο, ώσπου με χρόνια με καιρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έλεγαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στελέχη της ΝΔ, ότι πιστεύουν τον Ερντογάν και όχι τον Τσίπρα!

    Τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!
    Πάνε οι Μακεδονομάχοι, πάνε οι συγκεντρώσεις, πάνε οι ζαβοί με τις περικεφαλαίες, οι ξεβράκωτοι κώλοι, το παπαδαριό, πάνε όλα!
    Τώρα δεν υπάρχουν προδότες...
    Γελοίοι και επικίνδυνοι σε μια συσκευασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.