....

....

Διασώστης του ΕΚΑΒ απαντά στη Μαρέβα και βάζει «φωτιά» στο διαδίκτυο


Βαγγέλης Τριάντης



Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση στο facebook ενός διασώστη του ΕΚΑΒ με αφορμή τη χθεσινή πρωτοβουλία για το χειροκρότημα που με θέρμη υποστήριξε και η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι. 

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ από το Αγρίνιο ευχαριστεί τη σύζυγο του πρωθυπουργού, ζητεί όμως από την ίδια να υπενθυμίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά.

«Ξέρω καλά πως δεν είναι ώρα για διεκδίκησεις, εξάλλου δεν είναι ο σκοπός μου αυτός. Ξέρω όμως επίσης καλά, πόσο γρήγορα με ξεχάσατε την προηγούμενη φορά» επισημαίνει ο διασώστης του ΕΚΑΒ Βασίλης Καραμάνης.

ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ...:Πάντως εγώ ως επαγγελματίας υγείας (σίγουρα και όλοι οι συνάδελφοι μου), δεν θέλω χειροκρότημα. Το μεγαλύτερο εξάλλου χειροκρότημα το παίρνουμε από τα περιστατικά ΜΑΣ, όταν παίρνουν εξιτήριο και πάνε σπίτια τους. Κάνω έκκληση όμως στην κα Μαρέβα Μητσοτάκη,που συντόνισε όλο αυτό, αφού πρώτα την ευχαριστήσω για την σκέψη της, να "υπενθυμίσει" στον σύζυγο της και πρωθυπουργό μας την εκκρεμότητα της ένταξης των επαγγελματιών υγείας στα βαρέα ανθυγιεινά. Ένα χρόνιο αίτημα, που όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν άφηναν να εννοηθεί πως είναι δίκαιο, αλλά κανείς δεν το άγγιξε ποτέ. Όχι για τον κορωνα'ι'ο. Για τον εμετό που "έφαγα" σήμερα το πρωί από το βαρύ εγκεφαλικό που διακόμισα, για τα αίματα που με "έλουσαν" χθες στο τροχαίο που παρέλαβα,για το καρδιοχτύπι που είχα τις προάλλες μέχρι να "φτάσω" το μωρό με τους επιληπτικούς σπασμούς στο νοσοκομείο... Για το ορθοπεδικό που κατέβασα στην πλάτη μου από τον 3ο. Για εκείνη την ανακοπή του 25χρονου που δεν θα ξεχάσω ποτέ την μορφή του, για εκείνο τον τοκετό που πραγματοποιήθηκε στην λεωφόρο Αλεξάνδρας εν κίνηση, για την αγκαλιά της κόρης μου που πολλές φορές αποφεύγω με πόνο ψυχής,όπως τώρα...Γιατί σε μία ώρα, θα πάω με πονεμένη από τα βάρη μέση ξανά για δουλειά, ενώ δούλευα μέχρι τρείς το μεσημέρι. Και όλα αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα όλη μέρα. Μαζί με τον κορωνα'ι'ο, τον Η1Ν1, τις πυρκαγιές, τους σεισμούς, τις πλημμύρες... Ευχαριστούμε ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ τον κόσμο για το χειροκρότημα τους και τους παρακαλούμε να μείνουνε σπίτια τους και ας μην μας χειροκροτούν. Ένα χειροκρότημα που θα ήθελα να θυμούνται, την επόμενη φορά που θα με αποκαλέσουν "δημόσιο υπάλληλο"... Υ.γ. Ξέρω καλά πως δεν είναι ώρα για διεκδίκησεις, εξάλλου δεν είναι ο σκοπός μου αυτός. Ξέρω όμως επίσης καλά, πόσο γρήγορα με ξεχάσατε την προηγούμενη φορά... Βέβαια πάλι διασώστης πρώτης γραμμής θα είμαι και ας μην με χειροκροτάτε τότε...!!! 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΠΕΡΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ...:

Πάντως εγώ ως επαγγελματίας υγείας (σίγουρα και όλοι οι συνάδελφοι μου), δεν θέλω χειροκρότημα. Το μεγαλύτερο εξάλλου χειροκρότημα το παίρνουμε από τα περιστατικά ΜΑΣ, όταν παίρνουν εξιτήριο και πάνε σπίτια τους. Κάνω έκκληση όμως στην κα Μαρέβα Μητσοτάκη,που συντόνισε όλο αυτό, αφού πρώτα την ευχαριστήσω για την σκέψη της, να "υπενθυμίσει" στον σύζυγο της και πρωθυπουργό μας την εκκρεμότητα της ένταξης των επαγγελματιών υγείας στα βαρέα ανθυγιεινά. Ένα χρόνιο αίτημα, που όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν άφηναν να εννοηθεί πως είναι δίκαιο, αλλά κανείς δεν το άγγιξε ποτέ. Οχι για τον κορωνα'ι'ο. Για τον εμετό που "έφαγα" σήμερα το πρωί από το βαρύ εγκεφαλικό που διακόμισα, για τα αίματα που με "έλουσαν" χθες στο τροχαίο που παρέλαβα,για το καρδιοχτύπι που είχα τις προάλλες μέχρι να "φτάσω" το μωρό με τους επιληπτικούς σπασμούς στο νοσοκομείο... Για το ορθοπεδικό που κατέβασα στην πλάτη μου από τον 3ο. Για εκείνη την ανακοπή του 25χρονου που δεν θα ξεχάσω ποτέ την μορφή του, για εκείνο τον τοκετό που πραγματοποιήθηκε στην λεωφόρο Αλεξάνδρας εν κίνηση, για την αγκαλιά της κόρης μου που πολλές φορές αποφεύγω με πόνο ψυχής,όπως τώρα...Γιατί σε μία ώρα, θα πάω με πονεμένη από τα βάρη μέση ξανά για δουλειά, ενώ δούλευα μέχρι τρείς το μεσημέρι. Και όλα αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα όλη μέρα. Μαζί με τον κορωνα'ι'ο, τον Η1Ν1, τις πυρκαγιές, τους σεισμούς, τις πλημμύρες... Ευχαριστούμε ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ τον κόσμο για το χειροκρότημα τους και τους παρακαλούμε να μείνουνε σπίτια τους και ας μην μας χειροκροτούν. Ένα χειροκρότημα που θα ήθελα να θυμούνται, την επόμενη φορά που θα με αποκαλέσουν "δημόσιο υπάλληλο"... Υ.γ. Ξέρω καλά πως δεν είναι ώρα για διεκδίκησεις, εξάλλου δεν είναι ο σκοπός μου αυτός. Ξέρω όμως επίσης καλά, πόσο γρήγορα με ξεχάσατε την προηγούμενη φορά... Βέβαια πάλι διασώστης πρώτης γραμμής θα είμαι και ας μην με χειροκροτάτε τότε...!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

documentonews.gr 

1 σχόλιο:

  1. Ολη η ουσια σε λιγες λεξεις αλλα... σε αυτη τη χωρα το ευχαριστω ειναι ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ και ΑΝΕΞΟΔΟ απ οτι η αναληψη ευθυνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.