....

....

Κόβουν το ανθυγιεινό επίδομα στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ. Ποιοι δεν θα το παίρνουν.




Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί απο τις διευθύνσεις των παραρτημάτων, ώστε να αποτυπωθεί ο ακριβής αριθμός των εργαζομένων που εργάζονται στα ασθενοφόρα και ποιοί σε αλλότρια καθήκοντα, αφού σύμφωνα με έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, αποσαφηνίζεται ακριβώς, ποιοί το δικαιούνται.







9 σχόλια:

  1. Δικαιώθηκαν οι αγώνες των συνδικαλιστών που φώναζαν, αρθρογραφούσαν, υπενθύμιζαν και έκαναν συστάσεις σε διευθυντές και οικονομικές υπηρεσίες του ΕΚΑΒ!
    Στο fb, θα βρείτε αρκετές από τις αναρτήσεις του!
    Επισφραγίστηκε με την κοπή της πίτας την Πρωτοχρονιά παρουσία του Υπουργού Υγείας, στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ο Υπουργός δεν είπε πως θα επιβραβεύσει τους υπαλλήλους που εργάζονται στα ασθενοφόρα;; Τι, δεν θα το κάνει;;; Αλλά αντίθετα θα κόψει το επίδομα σε υπαλλήλους που εργάζονται σε άλλες θέσεις;; Δηλαδή και σε υπαλλήλους που εργάζονται και στους ασυρμάτους;; Στους συνδικαλιστές που δεν εργάζονται αλλά "τρέχουν" (για) τους υπαλλήλους;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα ποιός είναι αυτός, "ο δικός μας άνθρωπος" επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια στιγμή, αυτός δεν ήταν φίλος και συνομιλητής του συστήματος ΠΟΠ-ΕΚΑΒ και ΚΙΝ.ΑΛ;
    Θα το είχαν συζητήσει σίγουρα, εξ άλλου ένας εξ αυτών είναι που γράφει συνεχώς για το ζήτημα αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από πότε το περιβάλλον γραφείου είναι ανθυγιεινό; Σας διαφεύγει ότι σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα 62/2007 στα καθήκοντα των διασωστών είναι και το συντονιστικό κέντρο. Ότι έχει να κάνει με τα καθήκοντα του διασώστη είναι υπό τις ίδιες εργασιακές συνθήκες, μην δημιουργείτε εντυπώσεις. Ο καβγάς γίνεται για όσους λουφάρουν σε γραφεία. Γιαυτό κάποιοι επιμένουν να μπει στον οργανισμό η ειδικότητα του διασώστη και τα καθήκοντα που περιγράφονται στο διάταγμα. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο κάποιοι αντιστέκονται για να μην μπει. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι ο λόγος που δεν περπατάει ο οργανισμός τόσα χρόνια είναι το προεδρικό διάταγμα της ειδικότητας που θα καθορίσει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από μόνα τους, αρκεί να εφαρμοστούν.
    Όσοι αλλάζουν διεύθυνση, φεύγουν από την διεύθυνση νοσηλευτικής υπηρεσίας και πηγαίνουν στην διεύθυνση προσωπικού και οικονομικής διαχείρισης, δεν το παίρνουν!
    Όσοι παραμένουν σε θέσεις που ανήκουν στην διεύθυνση νοσηλευτικής, πολύ καλά κάνουν που συνεχίζουν να το παίρνουν!
    Απλά και ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά, αλλά επίσημα. Όχι μπαίνω γραφείο στην επαρχία με ημερήσια απόφαση ή με εντολή διευθυντή και παίρνω τα φράγκα, κάνω και κανένα εκτός έδρας, πηγαίνω και συνεργείο τα ασθενοφόρα αλλά κατά τα άλλα το παίζω νομεγκλατούρα της δημόσιας διοίκησης. Ή ασκώ τα καθήκοντα του διασώστη όπως περιγράφονται στο Π.Δ. ή αντίο ειδικότητα.

      Διαγραφή
    2. Σε ποια επαρχία αναφέρεσαι; ποιός διευθυντής;

      Διαγραφή
    3. Κι άμα δεν αλλάζουν Δ/νσή ή Τμήμα Νοσηλευτικής και παραμένουν εκεί, είτε κάνουν διοικητική δουλειά, είτε εκπαίδευση, ακόμα και μηχανικοί;
      Αυτό πώς λέγεται;
      Πελάάάάτες μου!

      Διαγραφή

Από το Blogger.