....

....

Προσπάθεια για συναίνεση στην Υγεία! Το παρασκήνιο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής



Προσπάθεια ώστε να υπάρχει συναίνεση μεταξύ των κομμάτων για θέματα υγείας και πρόληψης έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

 

Έτσι για πρώτη φορά τη Δευτέρα όλα τα κόμματα συνευρέθηκαν χωρίς εντάσεις και μικροτσακωμούς στη Βουλή, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία καθηγητών και άλλων επιστημόνων, προκειμένου να συζητήσουν το μεγάλο θέμα της αντιμετώπισης του ιού HIV στη χώρα μας.



Πηγές του HealthReport.gr μεταφέρουν ότι για πρώτη φορά δεν υπήρξαν αρνητικές τοποθετήσεις ή άλλου είδους φωνές, ενώ παραβρισκόμενοι περιγράφουν ότι ακόμη και ο τέως υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, συνεχάρη τον Βασίλη Οικονόμου για τη πρωτοβουλία του.



Τους επόμενους μήνες αναμένεται να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες διοργανώσεις με βασικά θέματα την αντιμετώπιση του καρκίνου, του διαβήτη, θέματα πρόληψης, Διαβήτη κ.α.
Πιθανώς κάποια στιγμή η Υγεία στη χώρα μας να ενώσει τους πάντες, δεξιούς και αριστερούς…
Ίδωμεν…

ΔΗΜ.ΕΥΘ.

healthreport.gr 

7 σχόλια:

  1. Αυτό, είναι αυτονόητο!!!
    Δεν χρειάζεται να το υπερθεματίζουν και να το αναγάγουν, ως την τεράστια επιτυχία της πολιτικής τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν τις συνεργασίες, μετά την τοποθέτηση πρώην βουλευτή συριζα σε νοσοκομείο της Β. Ελλάδος, τώρα και συναίνεση στη Βουλή. Άρε αριστερέ ψηφοφόρε σε τι όνειρο ζούσες τόσα χρόνια, οι αναμνήσεις απ το βουνό μόνο θα μείνουν να σκέφτεσαι στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Αριστεροί ψηφοφόροι έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι, δεν υπολογίζουν ούτε πρόσωπα, ούτε κόμματα, όταν αυτά λοξοδρομούν και αθετούν τις υποσχέσεις τους!!!
    Βλέπε ΠΑΣΟΚ και την κατάντια του!
    εδώ, Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες, Μπογδανέοι και λοιποί συγγενείς, δεν χωράνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω ΠΑΣΟΚ. Τους παρακαλάει ο συριζα για να τους μάθουν πολιτική. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ η πολιτική στην Ελλάδα απλά δεν υπάρχει. Ο μόνος φορέας που παράγει πολιτική και αποτελέσματα από την ίδρυση του ΠΑΚ και μετέπειτα. Και οι hi class πολιτικοί της δεξιάς στα @@@@ρια των ΠΑΣΟΚων έπεσαν για να κάνουν κυβέρνηση, υπουργό πολιτικής προστασίας δεν βρήκαν να βάλουν από ΝΔ. Όλοι οι άλλοι είναι επιπέδου συλλόγου γονέων στα σχολεία. Στο συριζα δε οι φαντασία περισσεύει, οι μισοί ακόμα νομίζουν ότι το αντάρτικο δεν τελείωσε και ότι ακόμα οι σύντροφοι είναι στο Βίτσι και πολεμάνε. Οι άλλοι μισοί νομίζουν ότι θα διαλυθεί το ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσένα πως και δεν σε ανακάλυψαν ακόμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, να σε παρακαλέσουν για να τους μάθεις πολιτική;
    Θα πάει χαμένη τέτοια πείρα...
    Όσο για τον προστασίας του πολίτη, απλά δεν θα χρεωθεί η ΝΔ την όποια στραβή, θα το χρεωθεί ο ίδιος και οι... ιδεοληψίες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ανακάλυψαν πριν το 2014, τότε που προσπαθούσε ο συριζα να φτιάξει παράταξη στο ΕΚΑΒ. Ευτυχώς τους πήρα χαμπάρι και δεν εκτέθηκα.

      Διαγραφή
  6. Λογικό!!
    πως να αφήσεις μόνη της πίσω, τέτοια αριστεία της ΝΔ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.