....

....

Θέση για τον Μαζαράκη! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ


Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μπορεί να ξεκίνησε με δηλώσεις βάση των οποίων δεν θα έπιαναν τα πόστα τα κομματικά στελέχη και οι συγγενείς,  αλλά, όπως συμβαίνει με όλες τις κυβερνήσεις, γρήγορα ξεχάστηκε και άρχισε ο χορός των τακτοποιήσεων. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι δεν θα μείνει αναξιοποίητος ούτε ο πρόεδρος τη ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης, για τον οποίο, ετοιμάζεται αρκετά υψηλή θέση με βάση όσα έχουν διαρρεύσει.
Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι έχει  «βουίξει» η «γαλάζια πιάτσα» τις τελευταίες μέρες ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ προορίζεται για τη θέση του διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες αυτή η εξέλιξη είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί. Κάποιοι επίσης δηλώνουν ότι το γεγονός δεν τους προκαλεί και τόσο μεγάλη έκπληξη καθώς  ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας  έχει εκδηλώσει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον του για να καταλάβει κάποια υψηλή θέση μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον πολιτικό του χώρο. Και ιδίως σε ό, τι αφορά την εν λόγω θέση, που όπως όλα δείχνουν θα καταλάβει,  φέρεται να έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον .
Βάση των ίδιων πληροφοριών η τοποθέτηση Μαζαράκη δεν πρόκειται να προσκρούσει στους βουλευτές του κόμματος στο νομό. Κανείς δεν αναμένεται να προβάλλουν αντιρρήσεις, εφόσον ο ίδιος δεν έχει βλέψεις για να μπει στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το πόστο που θα έχει π.χ.  στο ΕΚΑΒ, ώστε να πάει αργότερα για βουλευτής και να τον βρουν μπροστά τους.
Και όχι μόνο αυτό. Επιπλέον, είναι αμφίβολο αν θα είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ, στις εσωκομματικές εκλογές που θα διεξαχθούν την ερχόμενη άνοιξη, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για άλλους που ενδιαφέρονται να εμπλακούν με την τοπική Οργάνωση. Κι αυτοί, δεν είναι λίγοι….
dete.gr

4 σχόλια:

  1. Και το "παζάρι" μεταξύ των στελεχών στη ΝΔ, συνεχίζεται!!!
    Μετά την Καρδίτσα, πήγε στην Αχαΐα!!!
    Διευθυντής παραρτήματος, ή περιφερειακός διευθυντής;
    Αν "σφάζονται" μεταξύ τους κανένα πρόβλημα!
    Το ΕΚΑΒ μη "σφάξουν" και το διαμελισουν σε... Καντόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ξανάρθετε εσείς στην εξουσία με τους φωστήρες αριστερούς και θα το ξανασώσετε το ΕΚΑΒ από το διαμελισμό. Μέχρι τότε φοβερίξτε ανώφελα τους εργαζομένους στο ΕΚΑΒ με τους ιδιώτες.

      Διαγραφή
  2. Πόσο χρονών είναι είπαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ορκίζεται ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στους πολιτευτές και βουλευτές του νομού ο άνθρωπος, μόνο διευθυντής στο ΕΚΑΒ να γίνει, είναι καλυμμένος και θα τους αφήσει όλους ήσυχους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.