....

....

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΑΒ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θ.ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΣΤΟ WEST

 
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΚΑΒ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θ.ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΣΤΟ WEST




12 σχόλια:

  1. Δώσε πόνο πρόεδρε!!!!!!!!!!!! Δεν υπάρχουν επιχειρήματα για το χάλι με τα εξιτήρια, ότι και να πουν ρόμπα γίνονται! Ο κόσμος κατάλαβε τι γίνεται και είναι μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλα τα λεφτά ο δημοσιογράφος, ο οποίος, δεν μπορεί να κρυφτεί και τονίζει ότι η νέα κυβέρνηση κάνει πολλές προσλήψεις, ας κάνει και για το... ΕΚΑΒ!!!
    απλά, τραγικός!
    όσο για τον πρόεδρο, με όσα είπε και περιέγραψε ότι, όποιος περνάει από τα ΕΚΑΒ, παίρνει κι ένα ασθενοφόρο για να κάνει ένα σήμα, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι τέτοιο το χάλι!
    όσο για τις ΥΠΕ, μάλλον θα τον απογοητεύσουν, επίσης επαναλαμβάνω ότι είναι τραγικό, συνδικαλιστές να ζητάνε προσλήψεις για άλλους οργανισμούς, εκτός από αυτόν που υπηρετούν!
    φανταστείτε ο σύλλογος ιατρών του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, να ζητάνε προσλήψεις πληρωμάτων στο ΕΚΑΒ, γιατί δεν βγάζουν τις εφημερίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συλλογιστική σου είναι εκτός πραγματικότητας. Όσο για το χάλι δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει σε άλλους τομείς γιαυτό άσε να μιλάν αυτοί που ξέρουν. Περιμένω την εκπομπή που θα γίνει για να υποστηρίζει ότι τα εξιτήρια πρέπει να τα κάνει το ΕΚΑΒ θέλω να ακούσω τα επιχειρήματα σας. Το μόνο επιχείρημα που έχω ακούσει είναι ότι πρέπει να τα κάνουμε για να παίρνουμε τα εκτός έδρας. Εσύ σαν εργαζόμενος προσπαθείς να μην ανοίξει ο άλλος επιχείρηση ιδιωτικού ασθενοφόρου και σου φταίνε οι συνδικαλιστές που ζητούν προσλήψεις για τα νοσοκομεία; πλάκα έχεις.

      Διαγραφή
    2. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

      όσο για τον πρόεδρο, με όσα είπε και περιέγραψε ότι, όποιος περνάει από τα ΕΚΑΒ, παίρνει κι ένα ασθενοφόρο για να κάνει ένα σήμα, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι τέτοιο το χάλι!

      Διαγραφή
  3. Είσαι βλέπω... κοφτερό μυαλό!!!
    Σου ξεφεύγει το βασικό επιχείρημα που λέει ότι θα πρέπει η υγεία να είναι δημόσια και δωρεάν, εκτός κι αν πιστεύεις ότι δεν θα πρέπει να είναι, ή ότι το εξιτήριο δεν αποτελεί κομμάτι της δημόσιας και δωρεάν υγείας!!!
    Εσύ ως εργαζόμενος, βοηθάς τον ιδιώτη επενδυτή και θέλεις τους συνδικαλιστές αρωγούς, να μην αντιστέκονται;
    Αν είναι έτσι, τότε ισχύει εκείνο που λέει ότι, τα κάστρα πέφτουν από μέσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημόσια και δωρεάν; καλά που ζεις; δεν μπορεί κάποιος να επιλέγει ιδιώτη για την περίθαλψη του; κομμουνισμό έχουμε; γιατί ντε και καλά όχι ιδιωτικά ασθενοφόρα; για να έχετε εσείς στο κίνημα να λέτε ατάκες; ΟΧΙ φίλε μου οι ιδιώτες πρέπει να μπουν στο παιχνίδι και θα μπούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί, όποιος το φυσάει, μπορεί, αλλά εμένα δεν με αφορούν αυτοί που μπορούν και έχουν, εμένα σε αντίθεση με σένα, με νοιάζουν αυτοί που δεν έχουν, εκεί είναι η διαφορά μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τελικά, όσοι έχουν την ίδια άποψη με την δική σου, να την καταθέτουν επώνυμα, γιατί εσύ, μπορεί να ήσουν και υποψήφιος, στις εκλογές που διεξήχθησαν προχθές, να μην ξέρουμε τι είδους αγλαιασμα είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΦ ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H έναρξη επιχείρησης από ιδιώτη δεν σημαίνει ότι εκχωρεί το δημόσιο κάτι. Απλά του δίνεις το δικαίωμα να έχει τη δουλειά του, όπως όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Όταν ανοίγει ένα μπακάλικο στη γειτονιά μας τι ακριβώς εκχωρεί το κράτος; Όταν ανοίγει ιδιώτης αξονικός τι ακριβώς εκχωρεί το κράτος; Τίποτα απολύτως. Τ δεκάδες ιδιωτικά νοσοκομεία που ανοίξανε στο τι ζημίωσαν το δημόσια νοσοκομεία, μήπως τραβάνε με το ζόρι τον κόσμο μέσα;

      Διαγραφή
  8. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ; ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΠΕΟΓΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ,ΜΕ ΤΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΗΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΟΠΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ότι και να λέτε δεν είναι λογικό κάποιος να μην μπορεί να έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στο θέμα ασθενοφόρο, είναι παράλογο, μπορείτε να το καταλάβετε; Το ΕΚΑΒ φυσικά και πρέπει να παραμείνει όπως είναι και να οχυρωθεί περισσότερο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ιδιώτης δεν θα ανοίξει μαγαζί. Δεν έχει να κάνει ούτε με συνδικαλιστές ούτε με εξιτήρια και επείγον, σταματήστε να χρησιμοποιείτε αυτό το βλακώδες επιχείρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.