....

....

Την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αίγινα ζήτησε ο ιατρός κ. Σωκράτης Δούκας.


Με τοποθέτησή του στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Σωκράτης Δούκας, ζήτησε στην επόμενη συνεδρίαση να συζητηθεί το θέμα της υγείας και συγκεκριμένα σε πρόταση που θα εισηγηθεί ο ίδιος για την ίδρυση και λειτουργία τομέα ΕΚΑΒ στην Αίγινα. Ο κύριος Δούκας είπε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα έχει μεγάλες προεκτάσεις και πρέπει να εξηγηθεί και να συζητηθεί, ώστε να γίνει κατανοητό και από το Σώμα, αλλά και από τους κατοίκους της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Ο κύριος Δούκας μιλώντας πρόσφατα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal είχε παρουσιάσει μέρος των περιστατικών που καταγράφηκαν το καλοκαίρι, στα οποία επιχείρησαν οι μοτοσικλετιστές ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ. Η πρόταση που είχε κάνει μιλώντας στο ραδιόφωνο ήταν η λειτουργία ενός μόνιμου σταθμού του ΕΚΑΒ στην Αίγινα, με ασθενοφόρο και βάρδιες όλο το εικοσιτετράωρο. Είναι μία πρόταση που επαναλαμβάνει σταθερά ως δημοτικός σύμβουλος τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο κ. Δούκας τον Φεβρουάριο του 2018 είχε εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το πιλοτικό πρόγραμμα των μοτοσικλετιστών του ΕΚΑΒ, που λειτούργησε στο νησί με δική του πρωτοβουλία.

Πηγή: aeginaportal.gr

1 σχόλιο:

Από το Blogger.