....

....

«Άντε Γεια» από τον ΣΚΑΙ, στον πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ που τόλμησε να «κράξει» ΝΔ και Κικίλια


Πληθαίνουν τα περιστατικά αυταρχισμού και «λογοκρισίας» από το κανάλι του Φαλήρου σε όποιον ασκεί κριτική στην κυβέρνηση...

Λογοκρισία, τραμπουκισμός και ενίοτε...«άντε γεια» η νέα κυβερνητική γραμμή αντιμετώπισης της κριτικής και των φωνών που διαφωνούν με το κυβερνητικό έργο.
Την απαράδεκτη συμπεριφορά που έτυχε ο ο Γιώργος Κυρίτσης στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΙ επειδή προσπάθησε να μιλήσει για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Noor1, με τον 9o νεκρό και την εξαίρεση του τρίτου ανακριτή, φαίνεται ότι ζήλεψαν και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ φυσικά στο ίδιο κανάλι.
Αυτή τη φορά το «θύμα» της «νέας» δημοσιογραφικής δεοντολογίας ήταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, ο οποίος δεν «τίμησε» το πολιτικό στίγμα της εκπομπής και εισέπραξε την ανάλογη συμπεριφορά.
«Η ΝΔ μας κορόιδεψε. Ο Κικίλιας μας είπε ψέμματα. Απολύονται οι καθαρίστριες», τόλμησε να ψελλίσει ο κατ' τα άλλα γνωστός αντισυριζαίος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ , ο οποίος βρισκόταν σε διαμαρτυρία καθαριστριών έξω από το υπουργείο Υγείας και όπως ήταν φυσικό η σύνδεση μαζί του ολοκληρώθηκε κακήν κακώς.
Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: koutipandoras.gr

4 σχόλια:

  1. ο Γιαννακός θα ζήσει και τις δυο όψεις του νομίσματος της δημοσιότητας, η μια της αυτόματης ανόδου και της εκμετάλλευσης από τα ΜΜΕ και την άλλη, της αυτόματης εξαφάνισης από τα ΜΜΕ!!!
    έπεσε στον λάκκο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πληθαίνουν τα κρούσματα λογοκρισίας;
    Χαχαχαχαχα!
    Πληθαίνει κάτι που είναι λίγο και αυξάνεται.
    Στο κανάλι της ΝΔ, υπάρχει ΜΟΝΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑ!
    Έτσι κι αλλιώς όλοι αυτοί είναι εθισμένοι στο ψέμμα. Η αλήθεια είναι ότι το φως για τους βρυκόλακες!
    Και αυτό βέβαια ισχύει για όλους τους.
    Από Υπουργούς και δημοσιογράφους μέχρι και ανθυποσυνδικαλιστές...

    Δυστυχώς ζούμε μια επικοινωνιακή δικτατορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο για τον Γιαννάκο, ισχύει περίτρανα η ρήση "Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη (της τάξης του), ουδείς".
    Αν συνεχίσει έτσι τον βλέπω να τον πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα.
    Κι όχι τιποτ' άλλο, αλλά θα πάνε τζάμπα και τα "Καρναβάλια της Υγείας", και τα στημένα περιστατικά στις καρότσες των αγροτικών, ακόμα-ακόμα και τα λουλούδια στο μνημείο του πεσόντος Δρομέα, στο Hilton!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.