....

....

O κ. Μητσοτάκης είχε κάνει προεκλογικά καμπάνια υπέρ της αριστείας

Βομβες απο τον διευθυντη του ΒΗΜΑτος

Οι διορισμοί κομματικών στελεχών, συγγενών και αποτυχημένων πολιτευτών θίγουν τον πυρήνα των προεκλογικών επαγγελιών του πρωθυπουργού



Την υπόθεση του διορισμού του πρώην –πλέον- διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας και τον σάλο που προκλήθηκε, με κυβέρνηση και αντιπολίτευση να εγκαλούν η μία την άλλη για ευνοιοκρατία και διορισμούς «ημετέρων» σχολιάζει στο κεντρικό δελτίο του One Channel, ο διευθυντής στην εφημερίδα «Το Βήμα», Αντώνης Καρακούση
«Το θέμα προκάλεσε ένα μικρό πολιτικό σεισμό. Οι διορισμοί κομματικών στελεχών, συγγενών και αποτυχημένων πολιτευτών θίγουν τον πυρήνα των προεκλογικών επαγγελιών του πρωθυπουργού.
Όλοι θυμόμαστε την καμπάνια που είχε κάνει προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης υπέρ της αριστείας και υπέρ της τοποθέτησης προσώπων που έχουν ικανότητες και προσόντα να διοικούν νοσοκομεία και δημόσιες θέσεις» σημειώνει.
«Τίθεται ένα ζήτημα αμιγώς πολιτικό και προκαλούνται αντιδράσεις. Οι ισχυρότερες μάλιστα αντιδράσεις προκαλούνται από πρόσωπα φιλικά διακείμενα στον πρωθυπουργό. Πρόσωπα που υπερασπίστηκαν την πολιτική Μητσοτάκη» προσθέτει.
Ακόμα, ο δημοσιογράφος κάνει λόγο πώς «αντιλαμβάνομαι τις κομματικές πιέσεις. Είναι διαρκείς και μόνιμες. Όμως γιατί να υπαναχωρήσει η κυβέρνηση;»
Ως προς αυτό τονίζει ότι «αρκετά από τα πρόσωπα που διορίστηκαν θεωρούνται ότι σε άλλες συνθήκες και με όρους πραγματικούς δεν θα έμπαιναν στις συγκεκριμένες θέσεις.
Μάλιστα το γεγονός ότι η κυβέρνηση έσπευσε να δηλώσει ότι είναι υπό δοκιμή οι διοικητές και πως θα κριθούν είναι ένα είδος ομολογίας ότι μπορεί να υπάρχει λάθος στην όλη υπόθεση».
«Το ζήτημα είναι ότι ο εκσυγχρονισμός της χώρας είναι διαρκές και ατελέσφορο αίτημα» επισημαίνει ο Αντώνης Καρακούσης.
«Οι κυβερνήσεις και τα κόμματα πάντα παίζουν ένα ρόλο καθυστέρησης. Αρχές, αξίες και κανόνες που διακήρυξαν δεν ικανοποιούνται. Γιατί τα ίδια τα κόμματα δεν είναι έτοιμα να υπηρετήσουν αυτές τις αρχές» καταλήγει.


kourdistoportocali.com

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχαχαχααα!!!

    Το αφεντικό τρελάθηκε!!!
    Μόλις ξέφυγε από τις ράγες ο.. πρωθυπουργικούλης, άρχισαν οι καμπάνες να βροντοχτυπούν!!!
    Βγήκαν στο σεργιάνι, τα μαντρόσκυλα!!!
    βρε τι ζούμε!!!
    Όπως το είχε πει στον Ρέμο ένα βράδυ , χούντα είναι θα περάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.