....

....

Επανήλθε ο Γιάννης Γούλας στο θέμα των ελλείψεων στο ΕΚΑΒ


Ο συντοπίτης πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας έφερε εκ νέου στην επιφάνεια τις ελλείψεις διασωστών στα Κέντρα Υγείας των τεσσάρων Θεσσαλικών νομών    

Στο πρόβλημα των σοβαρών ελλείψεων που κυριαρχούν σε προσωπικό στα Κέντρα Υγείας των Θεσσαλικών νομών επανήλθε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, κ. Γιάννης Γούλας. Ο συντοπίτης, πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, επανέφερε στην επιφάνεια το θέμα των ελλείψεων σε διασώστες, εξηγώντας ότι σε ορισμένες περιπτώσεις και δη στο νομό Λάρισας η κατάσταση είναι απελπιστική.
«Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτή την περίοδο μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε σ’ ένα επίπεδο ικανοποιητικό από θέμα επικοινωνίας με το αρμόδιο υπουργείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψουμε να διεκδικούμε νέες προσλήψεις διασωστών, έτσι ώστε να καλυφτούν όλα τα κενά που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας της Λάρισας, των Τρικάλων, της Καρδίτσας και της Μαγνησίας», τόνισε ο κ. Γούλας.
Ο πρόεδρος δεν παρέλειψε να ισχυριστεί ότι παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις, οι ελλείψεις χαρακτηρίζονται σοβαρές, ιδιαίτερα στα κέντρα υγείας της Λάρισας.
«Τα κενά σε προσωπικό είναι αρκετά μεγάλα. Βρισκόμαστε σε επαφή με τους φορείς και την πολιτική διοίκηση, ώστε να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να λυθούν άμεσα τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται σήμερα», ήρθε να προσθέσει ο κ. Γούλας.
Ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας επανέφερε εκ νέου το θέμα, ελπίζοντας ότι θα λυθεί σύντομα, δεδομένης όπως σημείωσε  της καλής επικοινωνίας που ξεκίνησε με τη νέα διοίκηση της ΥΠΕ.



 









krinitrikalon.gr













2 σχόλια:

  1. Αυτό που δεν είπε για τα Φάρσαλα και για άλλα Κ.Υγείας της Θεσσαλίας, προς ενημέρωση των κάτοικων της περιοχής βεβαίως, ότι είχαν εγκριθεί πριν από ένα περίπου χρόνο μεταθέσεις συνάδελφων από άλλες περιφέρειες, αλλά, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, που ίσως αυτοί, να μην ήταν των ίδιων πολιτικών αποχρώσεων, ή να μην εξυπηρετούσαν τα επικοινωνιακά συμφέροντα των συνδικαλιστών που ελέγχουν τις πλειοψηφίες των οργάνων, μιας και οι σχέσεις τους, με τους διοικητές, ΕΚΑΒ και ΥΠΕ, δεν ήταν στο σημερινό επίπεδο, όπως ομολογουμένως, μας ενημερώνει για τους σημερινούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες Γιάννη, συνέχισε. Οι συνάδελφοι ξέρουν καλά ποιους επιλέγουν για εκπροσώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.