....

....

Σε ειδική εκδήλωση ολοκληρώθηκε η απονομή βεβαιώσεων του σεμιναρίου ΚΑΡΠΑ




Η απονομή βεβαιώσεων του σεμιναρίου «Υποστήριξη Λειτουργιών Πνευμόνων & Καρδιάς – Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή» που παρακολούθησαν 80 και πλέον μέλη του συλλόγου Παιδεία Παράδοσης, πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του συλλόγου. Την απονομή των βεβαιώσεων έκανε η υπεύθυνη του ΕΚΑΒ Κατερίνης κα. Δέσποινα Χαρίση, μέλη της ομάδας καθώς και ο κ. Ανέστης Μπεκριδέλης (Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Κατερίνης και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας).
Σε απόσπασμα από τις δηλώσεις της υπεύθυνης του ΕΚΑΒ Κατερίνης κα. Δέσποινα Χαρίση ανέφερε: «Είσαστε από τους πρώτους συλλόγους που κάνατε τόσο μαζική εκπαίδευση σε τόσα πολλά άτομα. Μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως που μάθαμε ότι εξοπλιστήκατε με έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή». Ο κ. Μπεκριδέλης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής σε συλλόγους και σε σημαντικές θέσεις μέσα στην πόλη. Η διάσωση της ζωής εξαρτάται από το ρεύμα που παράγει ο απινιδωτής και από τις συμπιέσεις που θα κάνει κάποιος την ώρα του συμβάντος. Άρα δεν είναι παράξενο να νοιώθουμε αυτή τη χαρά με την είδηση της απόκτησης του απινιδωτή από το σύλλογό σας».
Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση της λειτουργίας του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, που απέκτησε από πέρσι ο σύλλογος Παιδεία Παράδοσης, σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Κατερίνης για την έμπρακτη και εθελοντική συνδρομή τους στις εκπαιδεύσεις μας.

 


 

 

paideiaparadosis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.