....

....

Έκτακτη είδηση: Ισχυρό πλήγμα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ! Παραιτήθηκε ο 80χρονος διορισμένος διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας ανακοίνωσε ο Βασ. Κικίλιας …



Μετά από παρέμβαση Μαξίμου και κοινή απόφαση πρωθυπουργού - Κικίλια
Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, ο Κωνσταντίνος Πατέρας παραιτήθηκε από τη θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και κατόπιν παρέμβασης Μαξίμου, ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του 80χρονου πρώην γυμνασιάρχη από το πόστο του διοικητή στο Γ.Ν.Καρδίτσας.
Είχαν προηγηθεί οι έντονες αντιδράσεις, ακόμη και από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, μιας και ο κ. Πατέρας ήταν υποψήφιος πολιτευτής με το κυβερνών κόμμα.
Ο ίδιος, μάλιστα, σε μια προσπάθειά του να χαμηλώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης που ξέσπασε στο άκουσμα της είδησης του διορισμού του, είχε ξεκαθαρίσει πως θα κρατήσει το μισθό του διοικητή κι όχι τη σύνταξη. Τελικά, δεν θα χρειαστεί να το κάνει...
Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «ρουσφέτια», τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι η ΝΔ έχει μετατρέψει το χώρο της δημόσιας υγείας σε «"πάρκινγκ" κουμπάρων, συγγενών και αποτυχημένων βουλευτών της ΝΔ», ζητώντας την απομπομπή του Βασίλη Κικίλια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης:
«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη με τους χιλιάδες μετακλητούς των πλουσιοπάροχων αμοιβών δεν αρκούσε φαίνεται για να απορροφήσει όλα τα «δικά μας γαλάζια παιδιά».
Έτσι, τώρα ο πρωθυπουργός μετατρέπει τη Δημόσια Υγεία σε «πάρκινγκ» κουμπάρων, συγγενών και αποτυχημένων πολιτευτών της Ν.Δ., τους οποίους έχρισε διοικητές νοσοκομείων.
Δεν ξέρουμε ποιά περίπτωση είναι πιο εξοργιστική.
Αυτή του βουλευτή Καστοριάς που ομολογεί σε συνέντευξη πως ο νεοδιορισθείς διοικητής είναι ρουσφέτι του;
Ο 82χρονος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας που μας ενημερώνει πως προτιμά τον μισθό του διοικητή από τη σύνταξή του και πως του είχε τάξει τη θέση ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης;
'Η οι Πρόεδροι ΝΟΔΕ Πρέβεζας και Άρτας που διορίστηκαν διοικητές σε... Άρτα και Πρέβεζα και αναγκάζονται να πληρώνουν και οδοιπορικά οι άνθρωποι;
Μιας και ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά έλεγε επί λέξει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί «στις διοικήσεις των νοσοκομείων να τοποθετούνται αποτυχημένοι πολιτευτές που αναζητούν μια αργομισθία στο δημόσιο», περιμένουμε να αποπέμψει τον υπουργό Υγείας για το όργιο ρουσφετιών και να ακυρώσει τους προκλητικούς αυτούς διορισμούς».

newpost.gr 

10 σχόλια:

  1. Τι σκληρή αντιπολίτευση που είστε εσείς! Φοβάμαι μήπως φάτε και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ έτσι όπως πάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον φάγατε ρε τον τον άνθρωπο, ρε!
    Πάνω στην αρχή της καριέρας του, στα πιο καλά του νιάτα!
    Ε, δεν πράζ'!
    Όλο και κάνας ξάδερφος, κουμπάρος, θείος, ανηψιός θα βρεθεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εεεεεεε όχι!!!
    Τελικά, ήταν ρουσφέτι, το παραδέχτηκαν και τον παραίτησαν!!!
    Κάνει τέτοια η ΝΔ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε που δεν πρόλαβε, ούτε παραλαβή - παράδοση να κάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να παραλάβει, τα αποκαΐδια του συριζα;

      Διαγραφή
  5. Ααααααα, γι' αυτό δεν το άφησαν το λυκόπουλο να μαζέψει τα αποκαΐδια.
    Μη λερώσει το παντελονάκι του και τον φωνάζει η μανούλα του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταγέλαστοι!
    Κι ο ίδιος ο Διοικητής 24ώρου
    κι αυτός που τον έβαλε στη θέση αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είστε χειρότεροι από όσα λέγατε ότι έκαναν οι συριζομαδούροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους συριζομαδουρους τους ευχαριστούμε 1ον) για το γέλιο που μας χάρισαν και συνεχίζουν να μας χαρίζουν και 2ον) μας δίδαξαν στη πράξη ότι η αριστερή παραρολογία που ακούγαμε δεν υπάρχει.

      Διαγραφή
  8. τέτοια επιθεώρηση σαν την σημερινή στον ΣΚΑΙ με πρωταγωνιστή τον παραιτηθέν διοικητή, είχαμε χρόνια να δούμε, ίσως από την εποχή του 60 και του... Γκόρτσου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.