....

....

Επιτέλους, γυρίζουμε σελίδα.

8 σχόλια:

  1. Προφανώς ισχύουν για όλη την Ελλάδα, χωρίς αστερίσκους και διαφοροποιησεις.
    Οι ΥΠΕ θα τ αναλάβουν και στην Αθήνα!
    Αλλά δε βαριέσαι, πες ναι σε όλα να έχεις την ησυχία σου ως προέδρος, οι άλλοι να έχουν υποσχέσεις για μοίρασμα και πάει λέγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξιτηριάκηδες όλου του κόσμου ΕΝΩΘΕΊΤΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό που ενδιέφερε, είναι η αποφυγή της εισόδου των ιδιωτών στα χρόνια, τώρα για το αν αυτό που περιγράφετε στο παραπάνω κείμενο, εκτός ότι θα πρέπει να το επιβεβαιώσει και η διοίκηση με ανακοίνωση της, χωρίς νομοθετική ρύθμιση, αλλαγή νομοθεσίας, που να λέει ότι είναι ευθύνη των ΥΠΕ, δεν βλέπω να γίνεται πράξη, θα μείνει στα λόγια για να έχουμε να λέμε... και να μαλώνουμε μεταξύ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήσε το όνειρο των εξιτηρίων για λίγο ακόμα. ότι προλάβεις.. ενημερώστε και τους κλινικάρχες ότι αλλάζει το κονε. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "ιδιωτών" είναι στη γλώσσα του συριζα και δεν σε πιάνω. Αθήνα; τι Αθήνα; άλλο εκεί; 60 λεπτά αναμονή και;;;;; το ίδιο βιολί στην Αθήνα; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχα! Σου ξεφεύγουν πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φαντάζομαι ότι θα ισχύσει και στην Αθήνα τα δευτερογενή στις ΥΠΕ, όχι μόνο στην υπόλοιπη Ελλάδα, αυτό λέω.
    με τους κλινικάρχες εγώ δεν έχω κανένα κονέ, όπως κάτι άλλοι που κανουν βάρδια στο ιδιωτικό και φροντίζουν να έχει δουλειά ο ιδιώτης, μιας και το ΕΚΑΒ, το έχουν για σιγουράντζα, εγώ το μόνο κονέ που έχω, είναι με τον κάθε ασθενή που περνάει από τα χέρια μου!
    τα 60΄στην Αθήνα, είναι λόγο έλλειψης προσωπικού, όπως και σε όλη την Ελλάδα.
    αλλά πως όμως μπορούν να ισχύουν και οι δυο τοποθετήσεις της διοίκησης, αυτή της ανακοίνωσης ΠΟΠ και όπως αυτή παρακάτω;

    Η πρόσληψη 300 έως 350 διασωστών μέσω του ΑΣΕΠ. Η υποστελέχωση του ΕΚΑΒ απειλεί να τινάξει στον αέρα κάθε προσπάθεια αναβάθμισής του. Οι συγκριμένες θέσεις θα καλύψουν τα κενά, καθώς την περίοδο 2015 – 2019 βγήκαν στη σύνταξη 219 διασώστες.
    Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν θα μπορέσουν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες και τον επιπλέον φόρτο εργασίας, ο οποίος ανατέθηκε στο ΕΚΑΒ το 2014. Πρόκειται για τις αρμοδιότητες των νοσοκομείων, σύμφωνα με τις οποίες το Κέντρο έχει αναλάβει το έργο που είχαν τα παλαιά ασθενοφόρα των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

    πηγή: Τέσσερις επείγουσες παρεμβάσεις για αναβάθμιση του ΕΚΑΒ - 350 θέσεις μέσω ΑΣΕΠ και 70 μέσω PHILOS

    εδώ θα είμαστε να δούμε τι ακριβώς θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της αλήστου μνήμης "ελπιδοφόρου ανακούφισης" επί Σαμαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σφίξιμο βλέπω. Ναι για όλη την Ελλάδα χωρίς αστερίσκους είναι. Ο φόρτος που επωμίστηκε το ΕΚΑΒ θα επιστρέψει στα νοσοκομεία, εκεί που πρέπει δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι σφιξιμο βλέπεις, σου παραθέτω δύο κείμενα, ένα συνδικαλιστικης προέλευσης και έμπνευσης και ένα από πηγές του υπουργείου και του πρόεδρου και με βάση αυτά κρίνω και βλέπω ότι το ένα αναιρεί το άλλο.
    Δε θέλει ιδιαίτερες γνώσεις, απλό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.