....

....

Με την επταήμερη εργασία η ΝΔ θα... απελευθερώσει τους εργαζομένους (Video)



Να νιώθουν... απελευθερωμένοι οι εργαζόμενοι θέλει η Νέα Δημοκρατία δίνοντας την δυνατότητα στους ίδιους να αποφασίσουν αν θέλουν να δουλεύουν επτά ημέρες. 
Όπως είπε αρχικά η υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. Κατερίνα Πατσογιάννη στο δελτίο ειδήσεων του Alpha,«ποτέ δεν αναφερθήκαμε σε 7ήμερη εργασία, μιλάμε για 7ήμερη λειτουργία μιας επιχείρησης».
Τότε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Θηβαίος έσπευσε να της επισημάνει ότι η λειτουργία δεν είναι κάτι καινούργιο, ισχύει εδώ και δεκαετίες.
Εκείνη ωστόσο, συνέχισε λέγοντας: «Μιλάμε για τη δυνατότητα όπου και ο εργαζόμενος θελήσει να εργάζεται επτά ημέρες την εβδομάδα».
Μάταια ο κ. Θηβαίος εξηγεί πως «είναι θέμα πολιτισμού, είναι θέμα επιβίωσης, είναι θέμα παιδείας, είναι κατακτημένα πράγματα αυτά». 
Η κυρία Πατσογιάννη επέμεινε λέγοντας: «Επειδή ούτως ή άλλως αυτό συμβαίνει, αν αυτό το δεχθεί οποιοσδήποτε θέλει να μπει σε αυτή την λογική εργασίας, γιατί να του το απαγορεύουμε; Θέλουμε να αφήσουμε λίγο πιο ελεύθερους τους ανθρώπους, να λειτουργήσουν πιο ελεύθερα». 
Πάντως να θυμίσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε το θέμα της επταήμερης εργασίας ενώ στην πρόσφατη ομιλία του με τους επιχειρηματίες στην Κω μίλησε για «οδοστρωτήρα» που θα σαρώσει όλα τα εμπόδια στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

 

1 σχόλιο:

Από το Blogger.