....

....

ΣΗΜΕΡΑ, 23/5/2019 στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ (900 χιλ ευρώ από το ΠΔΕ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ (αξίας 200Χ από το ΕΣΠΑ) του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Ο Μαγνητικός τομογράφος για το Νοσοκομείο μας, ένα αίτημα ετών, που παλέψαμε όλοι να ικανοποιηθεί, έγινε πραγματικότητα! Και η συνεχής αναβάθμιση στις υποδομές και τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου Βόλου συνεχίζεται......
Σημαντική παρέμβαση έγινε και συνεχίζει να γίνεται από την Κυβέρνηση και στον τομέα της στελέχωσης. Σε αντίθεση με την καταστροφική πενταετία 2010-2014 και τις 8.000 αποχωρήσεις, από τον Οκτώβριο του 2015 έχουν αναλάβει υπηρεσία 3.551 εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας. Ταυτόχρονα, έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες για την στελέχωση με επιπλέον 3.380 εργαζόμενους (γιατρούς, νοσηλευτές, λοιπό επικουρικό προσωπικό κ.ά.) τους επόμενους μήνες. Πέραν αυτών, υπάρχουν ακόμα εξασφαλισμένες πιστώσεις για τη στελέχωση με επιπλέον 8.200 εργαζόμενους στην Υγεία. Με τον κανόνα 1:1 (προσλήψεις-αποχωρήσεις) που επετεύχθη στο κλείσιμο του μνημονιακού προγράμματος, υπάρχει 4ετές πλάνο προσλήψεων 10.000 μόνιμων γιατρών και λοιπού προσωπικού, μέχρι το 2022.
Οι εργαζόμενοι στο Ε.Σ.Υ., αλλά και οι ασθενείς, ξέρουν πολύ καλά ότι υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα στα νοσοκομεία, αλλά πιστεύω ότι με βάση τις παραπάνω παρεμβάσεις, την εντιμότητα, την επαγγελματική δεοντολογία, την ανθρωπιά και την αυταπάρνηση με την οποία πολλές φορές γιατροί και λοιπό προσωπικό εκτελούν το καθήκον τους και την αποδεδειγμένη θέληση της Κυβέρνησης να αναβαθμίσει το ΕΣΥ, τα πράγματα στη δημόσια υγεία θα βελτιώνονται διαρκώς. 

Έτσι, όταν έρθει η ώρα των εκλογών, οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτούς που κατάφεραν να κρατήσουν μέσα στην κρίση όρθιο, αξιόπιστο και προσβάσιμο σε όλους το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και σ' αυτούς που αφού το εγκατέλειψαν και το αποδιοργάνωσαν τη μνημονιακή περίοδο, σχεδιάζουν σήμερα την ιδιωτικοποίησή του και την εκχώρησή του σε επιχειρηματικά συμφέροντα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται 
 
 πηγή από fb  Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος - Βουλευτής Συριζα Μαγνησίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.