....

....

Πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ για πέμπτη συνεχή θητεία ο Γιάννης Γούλας

Επάγγελμα ΕΚΑΒίτης στη Λάρισα: Απίστευτα περιστατικά, τραγικά και άλλα τραγελαφικά από έναν έμπειρο διασώστη

Ως ο πρόεδρος των… ρεκόρ καταγράφεται ο Γιάννης Γούλας που για πέμπτη συνεχόμενη θητεία αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές και εκ νέου πρόεδρος στο Σύλλογο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ για πέμπτη συνεχή θητεία ο Γιάννης Γούλας 

Αναλυτικά η νέα διοίκηση του Συλλόγου: 
Πρόεδρος: Γιάννης Γούλας
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Μακρυγιάννης
Γενική Γραμματέας: Ακριβή Σαράφη
Ταμίας: Γεώργιος Μπουκης
Μέλη: Μάριος Σχοινάς, Γρηγόρης Αγρόδημος, Βασίλειος Κουκουσούλης.

onlarissa.gr 
 

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια Γιάννη, ο διαχρονικός αγώνας σας εκτιμήθηκε από τους συναδέλφους παρά τις αντίξοες συνθήκες και και το επιθετικό περιβάλλον απέναντι στο ψηφοδέλτιο σας. Καλή θητεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή προκαλείς λοιπόν, μάθε πως για όσο διάστημα οι επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, παραμένουν θιασώτες της δεξιάς πολιτικής και της ΝΔ, όπως και η αδυναμία τους να βρεθεί δικό τους στέλεχος που να μπορεί να σταθεί επάξια στον προεδρικό θώκο, αφού για τρεις περιόδους από τις πέντε έδρες που έπαιρναν είχαν τις τρεις και όσο θα συνεχίζεται αυτό που λέει, Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει, θα συνεχίζει να προεδρεύει ο ίδιος πρόεδρος για πολλά πολλά χρόνια!!!
    Έτσι που λες, παρέδωσαν οι πρώην ΠΑΣΟΚ την συνδικαλιστική τους αίγλη στην ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΚΙΝΑΛ θα έρθει σύντομα στην εξουσία και στα συνδικάτα και στη κεντρική σκηνή. Υπομονή. Προσπαθήστε να κάνετε την ήτα όσο το δυνατόν ανώδυνη για το ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. κάτι θα ξέρουν οι συνάδελφοι και τους εμπιστεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.