....

....

Πολάκης σε Γιαννακό: Το βρήκες το υπουργείο… (Video



Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μίλησε στους εργαζόμενους έξω από το υπουργείο υγείας καθησυχάζοντας τους για τις δουλειές τους αφού όπως είπε με τη χθεσινή απόφαση του ΣτΕ δικαιώθηκε η πολιτική μάχη που έδωσε το υπουργείο υγείας και η κυβέρνηση με τους εργολάβους.



«Αυτό το υπουργείο και αυτή η πολιτική ηγεσία διασφαλίζει τις δουλειές των εργαζομένων. Διώχνουμε αυτούς που σας εκμεταλλεύτηκαν χρόνια και προσφέρουμε αξιοπρεπείς μισθούς και εργασία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης από την ντουντούκα που του δόθηκε για να ακουστεί από τις συνεχόμενες διακοπές και φωνές του κ. Γιαννακού.
Ο αναπληρωτής υπουργός εξήγησε στους εργαζόμενους τη σημασία της χθεσινή απόφαση του ΣτΕ που απέρριψε τις αιτήσεις αναστολής των εργολαβικών εταιρειών στα νοσοκομεία και αποτελεί «μεγάλη νίκη και δικαίωση της πολιτικής μας στη μάχη με τους εργολάβους και τα συμφέροντα που λυμαίνονται τους δημόσιους πόρους στα Νοσοκομεία της χώρας και εκμεταλλεύονται βάναυσα τους εργαζομένους».
Επέστρεψε την ντουντούκα στον κ. Γιαννακό και μπήκε στο υπουργείο Υγείας.
Ο κ. Γιαννακός έμεινε να φωνάζει…
Στο Σκάι έπαιξαν μονταρισμένη τη δήλωση του αν. υπουργού παρόλο που δεν ήταν μεγάλη σε διάρκεια απ’ ότι φαίνεται. Προφανώς δεν ενδιαφέρει η είδηση για την διασφάλιση των εργασιακών θέσεων στα νοσοκομεία αλλά το σόου του κ. Γιαννακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.