....

....

Αναβάθμιση των υπηρεσιών διακομιδής στα νησιά της Σκύρου, της Σκοπέλου, της Σκιάθου και της Αλοννήσου



Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα στο Υπουργείου Υγείας υπό την προεδρία του Αν. Γενικού Γραμματέα Σταμάτη Βαρδαρού εξετάστηκε η σκοπιμότητα  και η δυνατότητα αναβάθμισης των υπηρεσιών διακομιδής στα νησιά της Σκύρου, της Σκοπέλου, της Σκιάθου και της Αλοννήσου. Τονίστηκε η
ανάγκη έγκαιρης και ασφαλούς διακομιδής στις δομές οριστικής αντιμετώπισης υπό την ιατρική επίβλεψη και φροντίδα του ΕΚΑΒ.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Τζανετής και ο Τομεάρχης του ΕΚΑΒ Εύβοιας-Βοιωτίας Νίκος Κόκκος. Αποφασίστηκε η δρομολόγηση των διαδικασιών για την προμήθεια πλωτού ασθενοφόρου αναφορικά με την επείγουσα υγειονομική κάλυψη των συγκεκριμένων νησιωτικών περιοχών και συμφωνήθηκαν τα επόμενα αναγκαία βήματα με τη συνδρομή του Λιμενικού, και των αυτοδιοικητικών εκπροσώπων των άλλων νησιών.

eviatopblog.gr

8 σχόλια:

  1. Οι δήμαρχοι πρώτο τραπέζι πίστα όταν είναι για θέματα ΕΚΑΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εεε ποιός θα είναι!
    Οι συνδικαλιστές τους συστήνουν και τους βάζουν μπροστά για να κάνουν ότι δεν μπορούν οι ίδιοι!!
    Εχουμε δει το έργο απο το 2010 και μετά κατ επανάληψη, ειναι παλιάς παραγωγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι όλοι οι συνδικαλιστές να ήταν σαν του ΕΚΑΒ. Οι συνδικαλιστές κάνουν πάντα αυτό που πρέπει, ενημερώνουν τους τοπικούς φορείς για την κατάσταση. Απλά οι δήμαρχοι χρησιμοποιούν τα θέματα ΕΚΑΒ για να δείξουν την δήθεν ευαισθησία τους. Κάνουν τον ήρωα ψάχνοντας τα κλειδιά των ασθενοφόρων στα κέντρα υγείας, όταν τους έρχεται το αυγό στον κ@λο. Όλοι οι δήμαρχοι απαντάνε ότι τα θέματα αυτά είναι του υπουργείου υγείας στους συνδικαλιστές, αλλά για φωτογραφίες και δήθεν συσκέψεις είναι πρώτοι. Και για πες μας ποια η προσφορά των δημάρχων σε συσκέψεις σαν αυτή; Να πουν τις ιδέες τους; Με ποιόν τρόπο θα δώσει λύση ο δήμαρχος στο ΕΚΑΒ, έχει καμία διοικητική αρμοδιότητα; Έχουν άποψη περί επείγουσας προνοσοκομειακής; Γνωρίζουν ακριβώς τι χρειάζεται η περιοχή τους ή απλά πετάνε τσιτάτα για εντύπωση; Όλοι οι δήμαρχοι μιλάνε για οδηγούς στα ασθενοφόρα, τόσο άσχετοι, μόνο να περπατάει το ασθενοφόρο και όλα καλά. Αν τους πεις να βάλουν κανένα αυτοκίνητο του δήμου για να πηγαίνουν πρόσφυγες στα νοσοκομεία για εξετάσεις φοβούνται την ευθύνη. Φτάνει, οι τύποι είναι γραφικοί, ας ασχοληθούν με τους δήμους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα οι άλλοι φταίνε, ευκολάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι φταίνε οι εργαζόμενοι για το χάλι του ΕΚΑΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά είναι να γίνει καμία αυτοκριτική, μήπως και μάθουμε από τα λάθη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεκίνα και σ ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατί, εσύ ντρέπεσαι να ξεκινήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.