....

....

«Η Ευρώπη να αναχαιτίσει τον εφιάλτη του εθνικισμού»

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2019 22:04

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον διευθυντή της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορα Αντωνίου, τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κα Βάσω Αυγέρη και το προσωπικό του
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον διευθυντή της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορα Αντωνίου, τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κα Βάσω Αυγέρη και το προσωπικό του

Διαδοχικές επαφές και συναντήσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και επισκέψεις σε υγειονομικούς φορείς και με το αναπηρικό κίνημα του νομού είχε χθες ο βουλευτής Β’ Αθηνών, πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών, το παράρτημα ΑμεΑ Λάρισας «Ο Αριστεύς», την περιφερειακή ομοσπονδία ΑμεΑ Θεσσαλίας, την 5η ΥΠΕ και το ΕΚΑΒ Λάρισας. Σε δηλώσεις του στην «Ε» o κ. Κουρουμπλής ανέφερε πως στόχος της επίσκεψής του στην περιοχή μας είναι να έρθει σε επαφή με τον κόσμο της περιφέρειας, με τον οποίο δεν θέλει να επικοινωνεί μόνο μέσω της τηλεόρασης, να ακούσει τα προβλήματά του, αλλά και να τονίσει τη σπουδαιότητα της εκλογικής αναμέτρησης στις ευρωεκλογές. «Η Ευρώπη πρέπει να αναχαιτίσει τον εφιάλτη του εθνικισμού και να μην γίνει παρανάλωμα της λογικής του υπνοβάτη, αλλά να αφυπνιστεί και να μεταλαμπαδεύσει ένα αφήγημα που θα στηρίζεται στις αξίες της προοδευτικής Ευρώπης, όπως είναι η αλληλεγγύη, η αξιοπρέπεια και η κοινωνική συνοχή».

eleftheria.gr

1 σχόλιο:

  1. O Κουρουμπλής ο μεταρρυθμιστής, που έκανε τροπολογία να ανεβαίνουν στα ασθενοφόρα οι οδηγοί ΟΤΑ και οι πυροσβέστες, αλλά προς θεού μόνο όσοι έχουν επαγγελματικό δίπλωμα. Πιο αντικοινωνική πράξη από το να βάζεις μη επαγγελματίες υγείας να ασκούν επάγγελμα υγείας δεν υπάρχει. Έχει και μούτρα να μιλάει για εθνικισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.