....

....

ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ: Καμία περικοπή του ανθυγιεινού στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ



20.02.2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Όπως γνωρίζεται τελικά περικόπηκε το ανθυγιεινό επίδομα μετά από τις μεθοδεύσεις και την ευθυνοφοβία της διεύθυνσης Νοσηλευτικής και της καινούριας Διοίκησης.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ στέκεται απέναντι από τέτοιες μεθοδεύσεις και δεν ανέχεται  σε καμιά περίπτωση άνθρωποι που ασκούν διοίκηση να αντιμετωπίζουν με τέτοια ελαφρότητα τις ανάγκες των εργαζόμενων που έχουν υποστεί τόσα δεινά μετά από δέκα χρόνια κρίσης.


Το επίδομα δεν πρέπει να περικοπεί ούτε ένα μήνα.


Συνάδελφοι αυτά που συμβαίνουν σε βάρος μας δεν είναι άσχετα με την περάτωση της εργασίας για την αλλαγή του οργανισμού, ο οποίος δίνει το δικαίωμα σε μας τους διασώστες να αυτοδιοικούμαστε και αφαιρεί αυτό το δικαίωμα από τις νοσοκόμες.

Ο καινούριος Πρόεδρος τον έχει βάλει στο συρτάρι και δίνει το δικαίωμα στις νοσοκόμες να παίζουν με τις ζωές μας.

Αυτή είναι η άποψη του «αριστερού» Προέδρου για τον εκσυγχρονισμό του ΕΚΑΒ?


Με τις πρακτικές αυτές θα είμαστε πάντα αντίθετοι. Καλή αντάμωση στα γουναράδικα.

3 σχόλια:

  1. πείτε μας ποια ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ΕΝΕ και διοίκησης του ΕΚΑΒ!!!
    για πείτε ποια είναι συνομιλητής του, να πέσουν τα μαλλιά της κεφαλής μας, πείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελείωσε το έργο με την ΠΟΠΕΚΑΒ και πιάσαμε Τζανετή; Τι κάνετε τώρα αντάρτικο στον Υπουργό μας τον κ Ξανθό; Έφταιξε μήπως τα στατιστικά αποτελέσματα-εκτρώματα στις 14 Ιανουαρίου, μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Το >60min στο 40% των επειγόντων; Έφταιξε που συναντάει τα θεσμικά όργανα όπως ορίζει το σύνταγμα; Ο καινούργιος πρόεδρος Τζανετής είναι η καλύτερη επιλογή. Γνωρίζει πολύ καλά τι είναι το ΕΚΑΒ. Υπομονή. Αλλάζουν πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧΑΧΑ Γιατί υπάρζχει Πρόεδρος; Τον είδαμε μόνο όταν ήρθε ο Παπούλιας. Έχει πάρει καμιά απόφαση; Οι Νοσηλεύτριες ασκούν Διοίκηση. Όλοι πήραν το επίδομα εκτός από μας. Γιατί η Διευθήντρια μας αποφάσισε αυτή τη φορά, οτι δεν πρέπει να υπογράψει επίδομα για τον εαυτό της και άλλες δυό συνδιοικούσες.
    Άντε ρε καραγκιοζηλήκια που θέλετε θέση Διευθηντή, θέλετε να έχετε τα πληρώματα υπό την ευθύνη σας, αλλά δε θέλετε την ευθύνη τους. Όταν συμφέρει έχουμε Διευθύντρια και όταν πρέπει να υπογράψει και να πάρει ευθύνη ποτέ δε ξέρει. Είναι Νοσηλεύτρια. Να αποφασίσει αν είναι Νοσηλεύτρια και να κάνει αυτά που της αρμόζουν, αν όμως είναι Διευθύντρια να σταθεί στο ύψος της και να πάρει τις ευθύνες της. Έλεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.