....

....

Καταγγελία Κατά του αντιπροέδρου Του ΕΚΑΒ Κ. Μυλωνά Μ.





SHMASWMA
 
 




ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

   ΕΚΑΒ-2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ – ΠΥΛΑΙΑ Τ.Κ 55535
ΤΗΛ.- FAX : 2310344478   Κιν: 6974841325

                                                          Θεσσαλονίκη 20/2/2019
                                                                  Αρ. Πρωτ:1530
                                                                                        Προς: 1) Υπουργό Υγείας
                                                                                        Κ. Ξανθό Ανδρέα
                                                                                        2) Αν Υπουργό Υγείας
                                                                                        Κ. Πολάκη Παύλο
                                                                                        3) Πρόεδρο Δ.Σ ΕΚΑΒ
                                                                                                Κ. Τζανετή Ανδρέα



Καταγγέλλουμε  τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνά Μιλτιάδη για τις παρεμβάσεις του στο πρόγραμμα εργασίας της υπηρεσίας μας, παρεμβάσεις που γίνονται μόνο για να δημιουργήσει ένταση.

Ο κ. Αντιπρόεδρος ενώ ήρθε την Δευτέρα 18/2/2019 , με εντολή του Δ.Σ του ΕΚΑΒ να δώσει λύση στο πρόγραμμα εργασίας που παρανόμως μας επιβάλουν , αυτός εμφανίστηκε στην συνέλευση των εργαζομένων χωρίς να έχει μαζί του την Διευθύντρια του ΕΚΑΒ2 που υπογράφει το πρόγραμμα και τον Υπεύθυνο του Γρ. Προγραμμάτων  που το συντάσσει. Εμφανίστηκε δηλαδή στην συνέλευση και εντελώς προκλητικά είπε «Δεν γνωρίζω το πρόγραμμά» άρα γιατί μας τον στείλατε τι ήρθε να κάνει; Ήρθε δηλαδή να δώσει λύση ; Οχι ήρθε να κοροϊδέψει το σώμα γιατί απλά δεν γνώριζε τι λύση πρέπει να δώσει.

Απευθύνθηκε στο σώμα και με προσβλητικές εκφράσεις και τοποθετήσεις που καθιστούν απρεπή συμπεριφορά, ειδικά όταν πρόκειται για διοικητικό  παράγοντα του Δημοσίου ενώπιον των εργαζομένων.

Δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των εργαζομένων δηλώνοντας και πάλι άγνοια για το πρόγραμμα εξοργίζοντας έτσι το σύνολο των συναδέλφων , σημειωτέον ότι το πρόγραμμα που ήρθε να διευθετήσει του το έχουμε καταθέσει στο Δ.Σ ενώπιον όλων την Δευτέρα 11/2/2019, άρα λοιπόν ο κ. Αντιπρόεδρος εφάρμοσε για μία ακόμη φορά την αλαζονική συμπεριφορά του  (ήρθε πάνω μόνο για να μας κοροϊδέψει ) υποτιμώντας τους πάντες και τα πάντα

Στην συνέλευση που έγινε ενώπιων του δεν υπήρχε ούτε μια τοποθέτηση από τους εργαζόμενου ς υπέρ του προγράμματος που επιβάλει παρανόμως η Διεύθυνση και ο ίδιος,  αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις υπογραφές (166 υπογραφές σε σύνολο 200 που εργάζονται στην κίνηση)  των συναδέλφων που σας στέλνουμε.

Ο κ. αντιπρόεδρος κατάφερα με την στάση του να διαλύσει την συνέλευση και να εξοργίσει το σύνολο των εργαζομένων με αποτελέσματα που δυστυχώς ξεφεύγουν πλέον από τον έλεγχο του Σωματείου μας και σας καλούμε να αναλάβετε τις ευθύνες σας.          

Θεσ-νίκη, 20 /2/2019

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΚΑΒ2 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΟ Δ.Σ

        -Ο-                                                                                                                                                                                                    -Ο-

   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                                                                                ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΕΒΕΛΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ                                         ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 

 popekab.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.