....

....

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Σωματείου την Πέμπτη 14/02/2019

11.02.2019
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η απαράδεκτη, αντεργατική και αντι-συναδερφική στάση των μελών του Σωματείου με ονοματεπώνυμο κοινό πλέον Μαθιόπουλος – Κιτσόπουλος (ΔΑΚΕ – ΠΑΣΚΕ), σε σχέση με τις μεταθέσεις – μετατάξεις που για πρώτη φορά έγιναν με απόλυτη διαφάνεια και ισονομία, είχε σαν αποτέλεσμα οι εκφραστές της διαπλοκής του ρουσφετιού και της δημιουργίας «ραγιάδων» να αποκαλυφθούν.
Έκαναν προσφυγή στο ΣτΕ εναντίον ποιόν άραγε;
Η δικαιοσύνη πάντοτε στο τέλος βγαίνει νικητής.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σαν παράταξη σας καλούμε την Πέμπτη 14/02/2019 και ώρα 09:00 σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κ.Υ. στο γραφείο του Σωματείου.
Πρώτη φορά ο δικηγόρος μας κ. Μέττος που πληρώνεται από όλους μας, με τις ευλογίες του δίδυμου Μαθιόπουλου – Κιτσόπουλου στρέφεται εναντίον εργαζομένων.
Η κατάντια αυτών που βόλεψαν τις γυναίκες τους και όχι μόνο μέσα σε μια νύχτα, τώρα που δεν ορίζουν πλέον τις τύχες των εργαζομένων, τους οδήγησε να στραφούν εναντίον τους, γιατί όλοι έπρεπε να περνάνε από τον «πάγκο» τους.
Η μαζικότητα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας θα δείξει όχι μόνο το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και την επιθυμία για δικαιοσύνη στον εργασιακό μας χώρο.
Η δικαιοσύνη πάντοτε στο τέλος βγαίνει νικητής.

2 σχόλια:

  1. Έτσι παιδιά οργανώστε καμία κινητοποίηση γιατί μουχλιάσατε. Έρχεται η ώρα που θα ξανά πηγαίνετε στις αντιΝΑΤΟΙΚΕΣ διαδηλώσεις. Κάντε καμία πρόβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς το παρών, εσυ πήγαινε στα μαθήματα αγωγής με τον Άδωνι!!!
    Ααααα μην ξεχάσεις τον σκύλο σου μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.