....

....

Ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων δια στόματος διευθύντριας ΕΚΑΒ




Επίσκεψη πραγματοποίησε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας  κ.  Αυγέρη  στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όπου συνομίλησε με  τον Συντονιστή Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων Γιώργο Νεχωρίτη, με τους ιατρούς και το προσωπικό του Κ.Υ.

Μετά την καλοκαιρινή περίοδο όπου η βάση ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, μαζί με τη στάση ασθενοφόρων στο αγροτικό ιατρείο Ζαππείου (με πληρώματα ασθενοφόρου) λειτούργησαν χωρίς προβλήματα, ξεκίνησε ο συντονισμός για την αντιμετώπιση της  χειμερινής περιόδου ώστε σε τυχόν περιστατικά το Κ.Υ. να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ποιο συγκεκριμένα η κ. Αυγέρη δήλωσε ότι θα ενισχυθεί το Κ.Υ. με άλλα δυο μόνιμα πληρώματα ασθενοφόρων έως το Δεκέμβριο, από την ήδη προκήρυξη θέσεων που είναι σε εξέλιξη, ώστε η κάλυψη της περιοχής να πραγματοποιείτε  όλο  το εικοσιτετράωρο, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι το Κ.Υ. Φαρσάλων υποστηρίζεται από την βάση Ζαππείου.

Στη συνάντηση που επικράτησε ομαδικό πνεύμα συνεργασίας,  η Κα Αυγέρη συνεχάρη τους συνεργάτες της για το έργο τους και τόνισε  ότι πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και σεβασμό προς τους πολίτες.


πηγη onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.