....

....

Συνέντευξη στο Astra Tv ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιάννης Γούλας 29/10/2018

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΕΚΑΒ

 
πηγή  ekabnews.gr

10 σχόλια:

  1. Όσον αφορά για την επισήμανση που γίνεται για την έλλειψη προσωπικού και την επιβάρυνση του ΕΚΑΒ με αρμοδιότητες, που όπως λέγεται δεν του ανήκουν, την περίοδο που με υπουργική απόφαση του τότε υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, το προσωπικό των νοσοκομείων που ήταν απασχολούμενο στα ασθενοφόρα, μαζί με τις αρμοδιότητες που είχαν υποχρέωση να εκτελούν, στην Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε τότε το σημερινό προεδρείο του σωματείου, μετά από εισήγηση και μάχη του ιδίου μάλιστα, για το χρονικό διάστημα που θα ήταν σε διαθεσιμότητα το προσωπικό του νοσοκομείου, εμείς, του ΕΚΑΒ, θα έπρεπε να δείξουμε καλή διάθεση και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα φέρουμε εις πέρας ως ΕΚΑΒ, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα κινδυνεύαμε να έχουμε και εμείς, την ίδια κατάληξη με τους νυν συναδέλφους των... νοσοκομείων!
    Τότε λοιπόν, καμιά αντίδραση, καμιά κινητοποίηση, χωρίς καμιά ΔΕΣΜΕΥΣΗ προσλήψεων στο ΕΚΑΒ, χωρίς καμιά δέσμευση παραπάνω χρηματοδότησης, καμιά προσπάθεια αντίστασης από κανένα συνδικαλιστικό όργανο, μόνο προσπάθεια να πειστούν οι εργαζόμενοι και εκφοβισμό, για να αποδεχτούν τα τετελεσμένα.
    Για αυτό ο υπαινιγμός περί αντιπολίτευσης... που υποβόσκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ανάγκες των νοσοκομείων μπορούν να καλυφθούν με την αντίστροφη διαδικασία. Δηλαδή να επιστρέψουν πίσω συν τις καινούργιες προσλήψεις που ήδη άρχισαν να κάνουν τα νοσοκομεία για οδηγούς. ΑΠΛΟ. Οι αρμοδιότητες που επιβαρύνεται τώρα το εκαβ είναι των νοσοκομείων και έχει δίκιο ο πρόεδρος στη συνέντευξή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μόνο που ο πρόεδρος αυτός, ήταν πρόεδρος και εκείνη την περίοδο, της απόφασης του υπουργού δηλαδή, χωρίς καμιά αντίδραση όπως περιέγραψα.
    το αν έχει δίκιο η όχι, ας το είχε σκεφτεί τότε.
    όταν δέχεσαι χωρίς καμιά αντίσταση το 2014, δεν γίνεται να το πολεμάς το 2018, δείχνει ή ανεπάρκεια αντίληψης των εξελίξεων ή πολιτική σκοπιμότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άρα η παράταξη που πρόσκειται στη διοίκηση τώρα συμφωνεί με το νόμο Άδωνη μόνο για να κάνει αντιπολίτευση στα σωματεία. Το καταλάβαμε από καιρό τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η παράταξη νομίζω ότι βάζει πάνω απ' όλα τον πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το καλύτερο για τον πολίτη είναι να κάνουν τα νοσοκομεία τις δουλειές τους και το εκαβ τη δικιά του. Αν εννοείς τη παράταξή σύριζα νομίζω ότι παίζει ένα παιχνίδι ρεβάνς και το παίζει άσχημα. Και να ξέρεις ο πολίτης δεν είναι σε θέση να ξέρει ποιος θα κάνει το επείγον και ποιος το εξιτήριο, αυτά τα καθορίζει η πολιτεία, αν μπορεί να βγάλει τις παρωπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς, τον πολίτη δεν τον νοιάζει τι και ποιός, τις κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους θέλει αρωγό στα προβλήματα που τον ταλανίζουν, ετσι λοιπόν το κράτος έχει έναν μηχανισμό με ασθενοφόρα και κάνει αυτό που πρέπει.

      Διαγραφή
  7. καλά εντάξει. ο πολίτης έναν αριθμό ξέρει σε τέτοια θέματα, το 166, κανένα άλλο.
    εκτός κι αν θέλετε να τους κάνουμε εκτροπή, σε άλλο νούμερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα σ αφήνω, σταματάω τη κουβέντα, να κάνεις και κανένα εξιτήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν μπορώ θα το κάνω, όχι θα περιμένει έως και 48 ώρες, όπως προβλέπεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.