....

....

Αποχώρησε από την προεδρία του ΕΚΑΒ




Δεκτή έγινε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας η παραίτηση του Κωνσταντίνου Καρακατσιανόπουλου από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ). Μιλώντας στην «Εφ.Συν.» ο Κ. Καρακιτσιανόπουλος δήλωσε ότι οι λόγοι της παραίτησής του, την οποία είχε υποβάλλει εδώ και αρκετές ημέρες και δημοσιεύτηκε σήμερα στη διαύγεια, είναι «αυστηρά προσωπικοί». 
Απαντώντας στο ερώτημα της «Εφ.Συν.» αν ο λόγος της παραίτησής του σχετίζεται με την ηχηρή απουσία του το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική αλλά και τις ημέρες που ακολούθησαν και αν εκφράστηκε δυσαρέσκεια από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, απάντησε ότι «σε επιχειρησιακό επίπεδο η αλυσίδα υγείας λειτούργησε άψογα και το ΕΚΑΒ έκανε πολύ καλά τη δουλειά του».
Είναι γνωστό και έχει καταγραφεί ότι τα αντανακλαστικά του ΕΚΑΒ λειτούργησαν άψογα χάρη στον επαγγελματισμό, την εμπειρία και την αυταπάρνηση των εργαζομένων του. Ο πρώην πρόεδρος του ΕΚΑΒ πρόσθεσε ότι κάθε σύνδεση της παραίτησής του με την πυρκαγιά στο Μάτι είναι «άθλια σπέκουλα».

efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.