....

....

Η έλλειψη προσωπικού είναι το κυριότερο πρόβλημα που ταλανίζει το ΕΚΑΒ Βόλου

Στη δύναμη του ΕΚΑΒ φαίνονται 50 διασώστες, όμως οι 41 είναι στον δρόμο

Η έλλειψη προσωπικού είναι το κυριότερο πρόβλημα που ταλανίζει το ΕΚΑΒ Βόλου 
Η έλλειψη προσωπικού είναι το κυριότερο πρόβλημα που ταλανίζει το ΕΚΑΒ Βόλου.Από τη στιγμή που ο στόλος των οχημάτων έχει ανανεωθεί σε σημαντικό βαθμό και επίκεινται και άλλες προσθήκες ασθενοφόρων, το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται περισσότερο στο ανθρώπινο δυναμικό.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στον Βόλο Παναγιώτης Δαριώτης τόνισε χαρακτηριστικά πως αντιμετωπίζουν σημαντική έλλειψη διασωστών. Ο κ. Δαριώτης ανέφερε πως «στη δύναμη του ΕΚΑΒ Βόλου φαίνονται 50 διασώστες, όμως το πραγματικό προσωπικό που μπορεί να βοηθήσει και να μπει σε ασθενοφόρο είναι 39 άτομα. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι του είτε για λόγους υγείας είτε άλλων υποχρεώσεων βοηθούν σε άλλους διάφορους τομείς, όπως στη γραμματειακή υποστήριξη, στη διοίκηση.

Αναφορικά με τα οφειλόμενα προς τους εργαζόμενους ο κ Δαριώτης επισήμανε πως το μεγαλύτερο ζήτημα είναι η καταβολή των εκτός έδρας. Εχουν αποπληρωθεί τα εκτός έδρας μέχρι και τον Οκτώβριο του 2017 και οφείλονται χρήματα δέκα μηνών. Για τον κάθε εργαζόμενο είναι ένα ποσό που αγγίζει τουλάχιστον τα 800 ευρώ.


 thessaliatv.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.