....

....

Κώστας Μπακογιάννης: Μετράμε τις πληγές μας -Τεράστιο ευχαριστώ σε πυροσβέστες, αστυνομικούς και ΕΚΑΒ Πηγή: Κώστας Μπακογιάννης: Μετράμε τις πληγές μας -Τεράστιο ευχαριστώ σε πυροσβέστες, αστυνομικούς και ΕΚΑΒ


Το καμένα δάσος στα Ψαχνά της Εύβοιας- φωτογραφία intimenews

Με μιά ανάρτηση ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε πρίν απο λίγο ότι η φωτιά είναι διαχειρίσιμη και έστειλε πολλά ευχαριστώ σε όλους όσους πάλεψαν για να την σβήσουν.
Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ζωές, αναφέρει και προσθέτει ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους μετείχαν στην προσπάθεια κατάσβεσης. Προτεραιότητα τώρα η αποκατάσταση του περιβάλλοντος αναφέρει ο περιφερειάρχης:
Μετράμε τις πληγές μας. Η φωτιά στην κεντρική Εύβοια δείχνει διαχειρίσιμη και ας έχει ακόμα δρόμο. Ευτυχώς όλοι οι άνθρωποί μας είναι καλά και δεν θρηνήσαμε ζωές. Βέβαια και ένα δέντρο να χαθεί δεν μπορεί να αισθάνεσαι ικανοποίηση. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και τον σεβασμό μου στον Δήμαρχο και τον Δήμο, στους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς, την ομάδα της Περιφέρειας, την Πολιτική Προστασία, τους δασικούς, τα στελέχη του ΕΚΑΒ, τους χειριστές των μηχανημάτων, τους εθελοντές και όλους αυτούς που βοήθησαν. Προτεραιότητα τώρα η αποκατάσταση του περιβάλλοντος.

Η ανάρτηση συνοδεύεται απο μια φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη στο καμένο δάσος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.