....

....

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ & ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
5η Υ.ΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΛΑΜΙΑ 07-08-2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
&
ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Φωτογραφία του χρήστη Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας-Επίσημο.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και καλωσορίζει δύο (2) σημαντικές προσλήψεις μόνιμων Ιατρών στο Γ.Ν Λαμίας.
Τον Παθολόγο-Ογκολόγο Επιμελητή Α’ κ. Καλτσά Σεραφείμ, με την πρόσληψη του οποίου επιλύεται το πρόβλημα λειτουργίας του Ογκολογικού Τμήματος του Γ.Ν Λαμίας ενώ ως το τέλος του έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμα (1) μία πρόσληψη για δεύτερο Παθολόγο-Ογκολόγο Επιμελητή Β’ για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών, με αποτέλεσμα να μπορεί το νοσοκομείο σταδιακά να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ευπαθή ομάδα των Ογκολογικών περιστατικών στην ευρύτερη περιοχή.
Επίσης, τον Ψυχίατρο Επιμελητή Β΄ κ. Γκλέτσο Απόστολο, με την παρουσία του οποίου δίνουμε έμφαση στον υπολειτουργούντα τομέα της Ψυχικής Υγείας στην ευρύτερη περιοχή, με την σταδιακή ανάπτυξη της ψυχιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην διαλειτουργικότητα με άλλους Φορείς προς την κατεύθυνση της επίλυσης Κοινωνικών Προβλημάτων ενώ έως και το τέλος του έτους αναμένονται και άλλες δύο (2) μόνιμες προσλήψεις Ψυχιάτρων Επιμελητών Β’, οι οποίες έχουν προκηρυχθεί με στόχο την πλήρη ανάπτυξη του ευαίσθητου τομέα της Ψυχικής Υγείας στον Νομό.
Παράλληλα, η προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού που έχει προγραμματιστεί, αυξάνει σημαντικά την δυνατότητα της ποιοτικής και έγκαιρης διάγνωσης.
Συνεχίζουμε, με σωστό Προγραμματισμό προσφέροντας τα μέγιστα στην κατεύθυνση παροχής Άρτιων Υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες του Νομού μας και των όμορων Νομών, με γνώμονα οι υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείο μας να είναι ποιοτικές και εξατομικευμένες στον πολίτη.
Με τιμή
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ
 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Μ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Φωτογραφία του χρήστη Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας-Επίσημο.


Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας-Επίσημο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.