....

....

Πάτρα: Επιτέλους, καλοκαίρι με ανάσες στο ΕΚΑΒ



Είναι το πρώτο καλοκαίρι, μετά από πολλά χρόνια, που τα πληρώματα του ΕΚΑΒ της Πάτρας αισθάνονται ασφάλεια για τις υπηρεσίες που θα παρέχουν στους πολίτες καθώς έχουν στη διάθεσή τους 20 νέα ασθενοφόρα και μονάδες δωρεά του Ιδρύματος «Νιάρχος».
Και δεν είναι το μόνο νέο που έχει το παράρτημα της Πάτρας καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα αναλαμβάνει καθήκοντα νέα διευθύντρια μετά την παραίτηση του προσφάτως διορισθέντως, στη θέση του διευθυντή, Ιορδάνη Αμπατζίδη.
Η νέα διευθύντρια είναι η γιατρός και πρώην διοικήτρια του νοσοκομείου Χαλκίδας Βασιλική Καφαντάρη.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» ο κ. Αμπατζίδης, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γρηγόρη Μπαράκο, παραιτήθηκε προ ημερών μετά από την άρνηση της κεντρικής διοίκησης να τον στηρίξει σε απόφαση που έλαβε σχετικά με εργαζομένους του παραρτήματος.
Η κεντρική διοίκηση έκανε αποδεκτή την παραίτησή του και άμεσα προχώρησε στην αντικατάσταση του τοποθετώντας στη θέση του την κ. Καφαντάρη, η οποία πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα από την ερχόμενη εβδομάδα.
Η κ. Καφαντάρη θα βρει το ΕΚΑΒ της περιοχής στις καλύτερες συνθήκες των τελευταίων ετών τόσο από απόψεως μηχανοκίνητου εξοπλισμού, όσο και από απόψεως προσωπικού.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ...
«Μετά από πολλά χρόνια αισθανόμαστε ασφαλείς να πάμε να αντιμετωπίσουμε ένα περιστατικό καθώς είμαστε απαλλαγμένοι από τον φόβο μήπως το ασθενοφόρο ξεμείνει στον δρόμο όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια» μας είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Πληρωμάτων του ΕΚΑΒ Βασίλειος Κουλέτος και προσθέτει:
«Για πρώτη χρονιά μένουν εφεδρικά ασθενοφόρα στο παράρτημα με πλήρη εξοπλισμό, με κλιματισμό και όλες τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να διαθέτει ένα ασθενοφόρο άμεσης βοήθειας. Κι αυτό το οφείλουμε στη δωρεά των 20 ασθενοφόρων - μονάδων που μας έκανε το ίδρυμα «Στ. Νιάρχος». Επίσης αναμένουμε και άλλα 14 που θα προμηθευτεί η κεντρική διοίκηση με χρήματα του ΕΚΑΒ. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε όλο τον εξοπλισμό της περιφέρειάς μας».
πηγη: pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.