....

....

Στον Εισαγγελέα οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ για τα προβλήματά τους! -- Και δύο σοβαρά θέματα που έκαναν γνωστά

SWMATEIO NIKOS EKAB


Για τα πολλά και ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ της Ρόδου, ενημερώθηκε ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Ρόδου, κ. Δ. Φερεντίνος.
Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν για την δύναμη του ΕΚΑΒ, καθώς και για τις "βάσεις".

Επίσης, οι διασώστες αναφέρθηκαν για τις φάρσες κάποιων ανόητων, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι, «παίζουν» πολλές φορές με την υγεία κάποιων συνανθρώπων τους, αφού την ώρα που απασχολούν το τηλεφωνικό κέντρο και «στέλνουν» τα ασθενοφόρα σε δήθεν ανύπαρκτα περιστατικά, την ίδια ώρα μπορεί κάποιο άλλο πραγματικό περιστατικό να είναι «ακάλυπτο»!

Τέλος, ένα άλλο σοβαρό θέμα που έθιξαν οι διασώστες, ήταν οι προπηλακισμοί και οι βιαιοπραγίες που γίνονται σε πληρώματα των ασθενοφόρων, μ΄ αποτέλεσμα να βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Ο κ. Εισαγγελέας, προέτρεψε τους διασώστες, σε ανάλογες περιπτώσεις να καλούν απευθείας την Αστυνομία, η οποία θα εφαρμόζει την  αυτόφωρη διαδικασία.
Γενικά ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε ένας εποικοδομητικός διάλογος, με τους εργαζόμενους να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι τα αιτήματά τους βρήκαν ανταπόκριση από τον Εισαγγελέα κ. Φερεντίνο.

πηγή: topika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.