....

....

Χανιά:Έπαθε τρεις ανακοπές και τον έσωσε το ΕΚΑΒ! O Αντώνης Κιοπές στην Ε.Ρ.Τ. ΧανίωνΤο υψηλό τους επίπεδο και την επαγγελματική τους επάρκεια επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά το απόγευμα της Δευτέρας οι διασώστες του ΕΚΑΒ Κρήτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ασθενοφόρο κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό περιστατικό στο Ηράκλειο, με έναν ασθενή ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.
Κατά την διάρκεια του περιστατικού, ο ασθενής υπέστη τρεις συνολικά ανακοπές, με το πλήρωμα του ασθενοφόρου και τον γιατρό του ΕΚΑΒ να δίνουν μάχη με το χρόνο, καθώς ταυτόχρονα με τις πρώτες βοήθειες και την επαναφορά του, ο άνδρας έπρεπε να διακομιστεί ταχύτατα στο νοσοκομείο.
Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε άμεσα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου προκειμένου οι γιατροί των ΤΕΠ να περιμένουν το ασθενοφόρο κυριολεκτικά στην …είσοδο! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή…
Μιλώντας στο σταθμό μας ο Αντώνης Κιοπές αναφέρθηκε στο περιστατικό στις δύσκολες περιπτώσεις που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει το ΕΚΑΒ στα πρόβλημα υποστελέχωσης που συνεχίζει να υπάρχει. και ευχήθηκε ενα όμορφο καλοκαίρι σε όλους χωρίς περιστατικά, αλλά για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητη η προσοχή όλων μας όπως είπε.

Ακούστε εδω τη συνέντευξη
Πηγή : ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.