....

....

Επίσκεψη του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας Τμήμα «Διασώστες - Πλήρωμα Ασθενοφόρου» στο ΕΚΑΒ Θες/νικης


Οι μαθητές του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας Τμήμα «Διασώστες - Πλήρωμα Ασθενοφόρου» επισκέφτηκαν  στις 24-5-2018  τις εγκαταστάσεις του κεντρικού κτηρίου του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης στα πλαίσια εκπαιδευτικής  τους εκδρομής. 

Στο χώρο του αμφιθεάτρου τούς έγινε ενημέρωση για το έργο και το ρόλο του Εκαβ στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα από τον εκπαιδευτή διασώστη κύριο Χάνδρο Άγγελο.

Τους μαθητές πέρα από τους καθηγητές τους συνόδευε και η διασώστρια του ΕΚΑΒ Πέλλης κυρία Γιακουμή Αναστασία.  Την  ξενάγηση τους  στους χώρους του κτηρίου  ανέλαβε η κυρία Μαργαρίτου Χαρούλα και σε συνεργασία με τον συντονιστή κύριο Παπανικολάου Στυλιανό τους έγινε μικρή ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του επιχειρησιακού κέντρου και την χρήση της τηλεματικής στην διαχείριση των περιστατικών. 



Η Διευθύντρια της Περιφέρειας ΕΚΑΒ – 2 κυρία Τσιούπα Αγγελική, περιφέρεια στην οποία ανήκει και ο Νομός Πέλλης όπου φοιτούν οι μαθητές, τους καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά και τους ευχήθηκε καλή αποφοίτηση.



Οι εργαζόμενοι στο κέντρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης ευχαριστούν τους μαθητές του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας Τμήμα «Διασώστες - Πλήρωμα Ασθενοφόρου»  για την επίσκεψη τους για την ευχάριστη μικρή παρένθεση που τους προσέφεραν  με  την νεανική τους αύρα και τα όμορφα χαμογελά τους και και φυσικά για τα υπέροχα γλυκά τους.

Σ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.