....

....

Οι κίνδυνοι που απειλούν την υγεία του Επαγγελματία


Με μία ιδιαίτερη εκδήλωση αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης!
Σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) διοργανώνει εσπερίδα με θέμα:
«Οι κίνδυνοι που απειλούν την υγεία του Επαγγελματία- Επιχειρηματία».
Όπως εξήγησε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ ο Πρόεδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης, το Ε.Ε.Θ. επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να τιμήσει τη μνήμη του προέδρου του αδελφού Επιμελητηρίου γιατί προτίμησε πέρα από τις τυπικότητες να δώσει βαρύτητα σε υπαρκτά θέματα προστασίας της υγείας του επιχειρηματία, που δυστυχώς είναι πολλά και απειλητικά.
Ομιλητές θα είναι ο Διαμαντής Γκολιδάκης, ιατρός- καρδιολόγος, Διδάκτορας Ιατρικής, ο Κωνσταντίνος Κουτσομητέλης, ιατρός- παθολόγος, Εκπρόσωπο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ενώ μετά τις εισηγήσεις ειδικός γιατρός του Ε.Κ.Α.Β. θα παρουσιάσει την χρήση αυτόματου απινιδωτή καθώς και μεθόδους Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του Ε.Ε.Θ. (Αριστοτέλους 27 – Α’ Όροφος).

Πηγή: www.oraiokastro24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.