....

....

Απρόσκοπτα η κάλυψη των αεροδιακομιδών στις Κυκλάδες


Χωρίς πρόβλημα θα πραγματοποιείται λογικά η κάλυψη των αεροδιακομιδών στις Κυκλάδες, αφού παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί “καθήλωσης” των διαθέσιμων πτητικών μέσων στο πλαίσιο συμπλήρωσης των ωρών πτήσεών τους, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος ανέφερε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους νησιώτες.
Ειδικότερα, η “Κοινή Γνώμη” επικοινώνησε με τον ίδιο σήμερα το μεσημέρι σχετικά με το θέμα, ο οποίος αν και δε θέλησε να τοποθετηθεί για αρμοδιότητες και υποχρεώσεις άλλου Υπουργείου κι εν προκειμένω του Υπ. Εθνικής Άμυνας που έχει διαθέσει το πτητικό μέσον για τη λειτουργία της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στη Σύρο, ωστόσο προέβη σε λιτή δήλωση, εξηγώντας πως, στην περίπτωση ανάγκης αντικατάστασης του ελικοπτέρου, αυτό θα πραγματοποιηθεί ομαλά χωρίς κενό στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
“Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πτητικό μέσο που έχει διατεθεί προφανώς θα υπάρξει αντικατάστασή του από κάποιο άλλο από την Πολεμική Αεροπορία. Και στο παρελθόν έχουν γίνει αντικαταστάσεις πτητικού μέσου και αθόρυβα επανήλθαν. Άρα, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα” δήλωσε στην “Κοινή Γνώμη ο κ. Καρακατσιανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.