....

....

Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για μόνιμες θέσεις στο ΕΚΑΒ


Από τις 4 Ιουνίου ως τις 19 Ιουνίου θα μπορούν να υποβάλλονται οι αιτήσεις για τις 37 μόνιμες θέσεις στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας του υπουργείου Υγείας.

Οι υπάλληλοι του κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως οδηγοί – συνοδηγοί ασθενοφόρων οχημάτων και άλλων κινητών μονάδων παροχής επείγουσας ιατρικής φροντίδας, ως μεταφορείς ασθενών (τραυματιοφορείς) και ως τηλεφωνητές και γραφείς για την εξυπηρέτηση της τηλεφωνικής και ασύρματης επικοινωνίας, επιδεικνύοντας σεβασμό προς τη ζωή και το θάνατο του ατόμου, τηρώντας το ιατρικό απόρρητο, καθώς και τους κανόνες δεοντολογίας και επικοινωνίας των επαγγελματιών υγείας. Οι επείγουσες πράξεις που ασκούνται είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα αντιμετώπισης, αναγνωρισμένες από τη διεθνή κοινότητα.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υπoβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ μέσω του διαδικτυακού του τόπου.
Θα πρέπει επίσης να αποστείλουν με συστημένη επιστολή τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Πηγή: www.reporter.gr


Πηγή: reporter.gr

9 σχόλια:

  1. Τι τραυματιοφορει ς; διασώστες ..αν είναι δυνατόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τραγικοι ! ειναι και σελιδα που λεγεται η σφηκα του εκαβ

      Διαγραφή
  2. τόσα χρόνια, δεν τόλμησε κανείς να αλλάξει τον οργανισμό και την περιγραφή της ειδικότητας μας και των καθηκόντων μας.... όταν αλλάξει και εξακολουθούν να μας περιγράφουν με τον ίδιο τρόπο, τότε να ψάξουμε να βρούμε, τι και ποιος φταίει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την διακαιολογια την εχεις ευκολη. Με μια απλη τροποποιηση γινονται ολα σε χρονο μηδεν. Αλλα βλεπεις δεν βολευει να μπει η λεξη ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ στον οργανισμο. Ας χτυπηθουν οσο θελουν το επαγγελμα αυτο θα το ασκουν ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ θελουν δεν θελουν.

      Διαγραφή
  3. όταν θα πρέπει να προσλαμβάνουν διασώστες ή ότι άλλο θα προβλέπει ο νέος οργανισμός και δεν θα το κανουν, τότε να καταγγείλουμε όλοι μαζί την εκάστοτε διοίκηση!!!
    χωρίς να το προβλέπει ο οργανισμός, δεν μπορεί να γίνει γιατί έτσι θέλει ο κάθε ένας για την ικανοποίηση και την ευόδωση των ονείρων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τόσα χρόνια παράνομα προσλαμβάνουν πτυχιούχους του ΙΕΚ; Μάλλον εσύ ζεις σε όνειρο.

      Διαγραφή
  4. ρε άνθρωπε, άλλαξε η ονομασία του κλάδου;
    Δ.Ε. Πληρωμάτων ασθενοφόρων δεν αναγράφει στον οργανισμό την ειδικότητα;
    αφού δεν άλλαξε, τι να ζητάει στις προκηρύξεις που κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόφοιτοι ΙΕΚ: ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ. Άνθρωπε. Και στον αντίποδα: Πρώην οδηγοί τεχνικής υπηρεσίας. Αν μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα...

      Διαγραφή
  5. Έτσι ακριβώς, πλήρωμα ασθενοφόρου, το διασώστης κάποιοι το έγραψαν στα ρούχα που μας έδωσαν το 2004, χωρίς να το έχουν κατοχυρώσει επίσημα με αλλαγή στον οργανισμό, μισές δουλειές δηλαδή.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι άλλαξε επίσημα στον οργανισμό ή ονομασία της ειδικότητας.
    Ας αλλάξει και θα δούμε πως θα εξελιχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.