....

....

Εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη στη Λάρισα


Την Κυριακή 06 Μαΐου 2018 σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας εκδήλωση προς τιμή του εθελοντή αιμοδότη.  Την εκδήλωση οργάνωσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

 Εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη στη Λάρισα 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρώτη εκτέλεση ο όρκος του Ιπποκράτη ενώ το ενθουσιώδη χειροκρότημα απέσπασαν δυο μικρά κορίτσια και ένα αγόρι, παιδιά νοσηλευτριών, που έγραψαν εκθέσεις για τον εθελοντή αιμοδότη και τις παρουσίασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο στο κοινό.

ΕΑΑΑ-ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ (4) 

Στο τέλος απονεμήθηκαν πλακέτες και τιμητικοί έπαινοι σε συλλόγους και μεμονωμένους αιμοδότες με μεγάλη προσφορά στην αιμοδοσία.
Ανάμεσα στους βραβευθέντες υπήρχαν μέλη της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας με πολυετή προσφορά αίματος. Βραβεύθηκαν οι Σμχος ε.α. Κων/νος Τσιτσώνης, αντιπρόεδρος του Παραρτήματος, ο Επγος ε.α. Παπαδόπουλος Δημήτριος, ο Σγος ε.α. Νάρης Δημήτριος και ο Επγος ε.α. Μπαλαούρας Βασίλειος. Ξεχωριστή ήταν η βράβευση του Σγου ε.α Μητσόπουλου Δημητρίου ως ο παλαιότερος αιμοδότης αφού γεννήθηκε το 1934.

ΕΑΑΑ-ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ (3)

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας συγχαίρει θερμά του βραβευθέντες και εύχεται να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όσους έχουμε την ικανότητα να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες.

ΕΑΑΑ-ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ (6)
 
ΕΑΑΑ-ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ (8)

ΕΑΑΑ-ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ (7)

πηγή larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.