....

....

Η χρήση του AED και τα αποτελέσματά του, σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής.


Πόσο χρήσιμο λοιπόν είναι η εκπαίδευση των πολιτών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση άλλα και στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, από έμπειρους επαγγελματίες Διασώστες του ΕΚΑΒ?
Πόσο αναγκαίο είναι να τοποθετηθούν Απινιδωτές σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, αθλητικά κέντρα, περιφερειακά ιατρεία και γενικότερα σε σημεία όπου συναθροίζονται καθημερινά πλήθος πολιτών?

Πόσο επιτακτική ανάγκη είναι να ενισχυθεί, με εκπαιδευμένους Διασώστες, με σύγχρονα Ασθενοφόρα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας?

Οι απαντήσεις στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί στο οποίο πρωταγωνιστούν Διασώστες του ΕΚΑΒ Πιερίας και δημιουργήθηκε με αφορμή τους επτά (7) αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές, που τοποθέτησε ο Δήμος Κατερίνης, σε διάφορα σημεία της πόλης και την ημερίδα που διοργάνωσαν την Κυριακή 20 Μαΐου ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, ο Ιατρικός Σύλλογος Κατερίνης και το ΕΚΑΒ Πιερίας με θέμα: «Καρδιακή ανακοπή, μία διαχρονική πρόκληση», στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκλεγμένος πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας - καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, κ.Ιωάννης Γουδέβενος.

Άξιος πολλών συγχαρητηρίων ο δημιουργός του βίντεο Δημήτρης Μπόλης. Dimitris Mpolis



πηγή Bill Vaios.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.